Aktywne Wpisy
kuba2403772 +307
#kredythipoteczny #kredyt #ing #chwalesie
Pochwale się, hipoteka spłacona. W końcu udało się, długo na to czekałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pochwale się, hipoteka spłacona. W końcu udało się, długo na to czekałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
Chicoxxx66 +78
Może mi ktoś wytłumaczyć jak człowiek ma założyć rodzinę w tym p-------n kraju?
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci

źródło: plakat-przeciw-flipperom-ai-photoshop-v0-cyrde8jz79rc1
Pobierz@D00D00: przecież takie transakcje to margines, jeśli się w ogóle zdarzają xD
@marcaj: To p---------e o biednej babci, która pod wpływem odręcznie napisanej i wrzuconej do skrzynki kartki, decyduje się odsprzedać mieszkanie złemu fliperowi za bezcen, jest już legendarne na tym tagu. Ale tak to wygląda w każdej sprawie, jak nie ma się innych argumentów, to wyciera się mordy troską o staruszki i dzieci.
@marcaj: współpracuje troche z fliperami, te 'babcine mieszkania' za bezcen idą głównie w 2 przypadkach: 1. mieszkanie jest zadłużone, właściciel mieszka np. w dps 2. mieszkanie spadkowe które nie pasuje rodzince która chce się go pozbyć
z takim klasycznym wyruchaniem staruszki w stylu kupienia za 100k nierucha wartego 300 się nie spotkałem, a moje drogi serio krzyżują sie ze