Aktywne Wpisy

vieniasn +100
to jest wręcz niesamowite jak część normictwa podąża za trendami wszelakimi jeszcze niedawno każdy nosił north face teraz doszły do tego czapki arcteryx no jakby od jednego szablonu ich klepalii

jmuhha +28
Wytłumaczy mi ktoś jak kiedyś na wsiach z jednej pensji budowali takie chaty? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: 1000019752
Pobierz

@mirko_anonim: w Rosji jest ustawa, która zawiesza raty( kredytu hipotecznego, gotówkowego itp. ) + oczywiście dużo więcej płacą niż normalnie, więc możesz spłacać i nadpłacać żołdem. Dlatego mają chętnych na zaryzykowanie swoim życiem.
@2-aminopirydyna: to nie takie proste jest. Natomiast na Ukrainie czy Rosji są to zarobki 2x -3x średnia krajowa. U nas tez byś pewnie dostawał w okolicy 2x średnich krajowych (
@2-aminopirydyna: jak jesteś dobry w te skille to byś oprogramowywał drony i inne ważne rzeczy na wojnie. Dostawałbyś jeszcze lepszy hajs niż tą jałmużnę 25k. Natomiast jak robisz CRUD to nie bardzo :)
@ChickenDriver2: bo do Rumunii ucieka, tam zostanie internowany #pdk
@acpiorundc ostatniego CRUDa to pisałem na zaliczenie na studiach, więc o mnie się nie martw ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W tym czasie na samym początku jak nie było jeszcze ustaw wojennych zakazujących wyjazdu facetom to bez problemu można było wyjechać samochodem (ale niektóre drogi były zakorkowane).