Wpis z mikrobloga

Na wykopie jest taki problem, że jeśli chcesz o coś po prostu zapytać to albo jakiś pajac będzie chciał zabłysnąć i zamiast Ci krótko odpowiedzieć to rzuci jakiś słabym żartem albo zostaniesz potraktowany jako troll/baiciarz i nikt Cię nie weźmie na poważnie. Kończąc ten przydługi wstęp chciałbym żeby ktoś z tagu w którym kompletnie nie siedzę wytłumaczył mi w kilku słowach na czym polega fenomen/popularność użytkownika @mickpl (a może nawet sam wywołany mi wyjaśni :) ) Pojawia się on często w gorących i często są z niego jakieś heheszki. Z tego co rozumiem to czeka on od dłuższego czasu aż ceny nieruchomości zaczną spadać i zakupi jakąś ale ten moment od dawna nie nastał i z tego są te wszystkie drwiny?

@mickpl Nie obraź się na mnie, że tak to ująłem ale z punktu widzenia osoby która kompletnie nie śledzi tagu to tak to właśnie wygląda.
#nieruchomosci
  • 6
@KolegaPatryk: mickpl to użytkownik który od bardzo długiego czasu robi wpisy na temat nieruchomości na tagu #nieruchomosci potrafi dodawać po kilka wpisów dziennie w których tłumaczy dlaczego za jakiś czas mieszkania stanieją. Część wpisów jest też trochę politycznych z dywagacjami co można zrobić aby nieruchomości staniały. Często jego wpisy przedostają się do gorących. No i stąd też ta beka z niego bo wpisy na temat spadków robi chyba od 2020 roku