Aktywne Wpisy

lukasj +467
Szczerze? Po tej aferze z KPO czuje się trochę jak frajer - wszystko w firmie finansuje za własne pieniądze (nigdy ani złotówki żadnej pomocy), a tutaj branża HoReCa dostaje kasę na jachty, samochody, solaria... I pewne nie tylko ja się tak czuje, bo to po prostu przekracza wszelkie granice absurdu i marnowania pieniędzy. To jest po prostu kpina. I na to idą nasze podatki. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Fennrir +1073
HoReCa to IMO będzie pikuś w porównaniu do wniosków na kulturę które mają zostać upublicznione za jakieś dwa tygodnie. Tam to dopiero wyjdą miliony na gównocele. Nieironicznie jestem się gotów założyć że będą dotacje na projekty pokroju "zapobieganie marginalizacji transseksualnych karłów" czy coś w tym stylu xD
#kpo #afera #4konserwy #heheszki #takaprawda
#kpo #afera #4konserwy #heheszki #takaprawda

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@bluzgajacy: Ale USA jest z tego zwolnione, prawda ?
Ostatni rozdział czasy obecne USA. Zobaczysz jaka cywilizacja :D
Ale ucinanie kończyn i podłączanie akumulatora na jaja podejrzanym, na miejscu złapania, to jest inny poziom. Wypuszczanie tego w sieć, przy absolutnym przyzwoleniu władz i społeczeństwa. To jest inny poziom, to są standardy z dzikich państw muzułmańskich trzeciego świata, to jest poziom pokazujący, gdzie mentalnie kacapia się znajduje.
Oczywiście zdaje sobie sprawę z tego, że w równoległej rzeczywistości rosyjscy terroryści mordują setki niewinnych ukraińców dziennie ale to zupełnie inny temat.
No zobacz, a pod nosem Kremla i posterunku antyterrorystów terroryści wyrżnęli im prawie 150 obywateli. Tak sobie z terrorystami radzą. Następnym razem chłopy nauczą się, żeby na akcje brać Pas Szahida na wypadek złapania i tyle z tych ruskich metod będzie.
Co do zasady, tortury nie są skuteczną metodą
@JanuszKarierowicz: Różnica jest taka, że skatowani podejrzani w Rosji pokazują że car jest silny.
W USA skatowany podejrzany oznaczałby słabość POTUSa.
https://www.cbsnews.com/pictures/abuse-photos-ii/3/
Porównujesz tępienie ruchów oporu z wyciąganiem informacji od terrorystów.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja zdaję sobie sprawę, że rozmowa na ten