Aktywne Wpisy
Warcomx +20
Że też niektórzy nie boją się wozić dzieciaków w takich złomkach, a inni podbijać przeglądów się nie boją.
Zdjęcie opon w komentarzu.
#motoryzacja #heheszki #patologiazewsi #samochody
Zdjęcie opon w komentarzu.
#motoryzacja #heheszki #patologiazewsi #samochody
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Maye +91

#kpo #afera #4konserwy #heheszki #takaprawda
Nie doceniasz Jand, Braci P-------c i tym podobnych. Nawet na HoReCa to już się zdążyło załapać paru artystów. Plus jeszcze cele kulturalne to jest z reguły na tyle szerokie pojęcie że się najpewniej mogły też podpiąć skrajnie lewicowe NGOsy z różnymi dziwnymi projektami. Więc myślę że jednak będzie grubsza jazda xD
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@MiedzygalaktycznyMors: przepraszam bardzo, ja jestem przeciwko jakiemukolwiek rozdawnictwu na "kulturę" (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Bo już jeden taki był link ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie no, nie przeczę że kościelni czy niektóre prawicowe fundacje też swoje wyciągną, niemniej jestem się gotów założyć że te najbardziej absurdalne projekty to będą skrajnie lewicowe. Nie są to żadne urojenia, jak już wspominał @FrasierCrane - taki Jaś Kapela dostał stypendium na napisanie musicalu o aborcji xD
@MiedzygalaktycznyMors: on to celowo przejaskrawił, a ty tego bronisz jakby to miał być sensowny przykład. Każda skrajność jest zła, ale bronienie skrajności jakby miała obowiązywać wszystkich podatników i żeby musieli za nią płacić jest głupie. Stąd te martyrologiczne projekty będą głupie, ale nieironicznie można założyć,
Jarek to może wystawić stado kotów w następnych wyborach, i tak wygra, a byłaby szansa, że z lewicy sporo
https://oneplace.marketplanet.pl/zapytania-ofertowe-przetargi/-/rfp/view/3175933/nasza-nowa-rzeczywistosc-w-horeca-