Aktywne Wpisy

malutak9913 +1615
Hej Miraski, chciaΕabym prosiΔ Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakΕadaΕam konto byΕam jeszcze nastolatkΔ
, teraz jestem dorosΕΔ
kobietΔ
, ktΓ³rej posypaΕo siΔ ΕΌycie.
Kilka miesiΔcy temu wykryto u mnie raka twarzy. MiΔΕniakomiΔsak gΕadkokomorkowy wΕΌerajΔ cy siΔ we wszystko czego dotyka. Lekarze we WrocΕawiu podjeli siΔ walki o moje ΕΌycie. PrzeszΕam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, ktΓ³re usuneΕy cztero centymetrowego guza z ΕΌuchwy. Nie oszczedziΕy jednak nic po
Kilka miesiΔcy temu wykryto u mnie raka twarzy. MiΔΕniakomiΔsak gΕadkokomorkowy wΕΌerajΔ cy siΔ we wszystko czego dotyka. Lekarze we WrocΕawiu podjeli siΔ walki o moje ΕΌycie. PrzeszΕam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, ktΓ³re usuneΕy cztero centymetrowego guza z ΕΌuchwy. Nie oszczedziΕy jednak nic po
ΕΊrΓ³dΕo: IMG_3110
Pobierz
PiotrFr +25
ZostaΕem zgΕoszony na ochotnika do poprowadzenia zajΔΔ z dzieΔmi 6-8 w lokalnym oΕrodku. Tematyka zawodowa: murarz. Nie odmawiaΕem, bo wiem ΕΌe nikogo nie znajdΔ
. Problem w tym, ΕΌe nie wiem co z takimi maΕymi dzieΔmi zrobiΔ. Ze starszymi Εatwiej biorΔ
c pod uwagΔ branΕΌe, a jednoczeΕnie zrobiΔ coΕ ciekawe, bo gadanie ich nie zainteresuje. Mam jakieΕ tam pomysΕy, ale Εrednio zadowolony z nich jestem. ChΔtnie przyjmΔ kaΕΌdy pomysΕ
#budownictwo #praca
#budownictwo #praca
ΕΊrΓ³dΕo: 1000025545
Pobierz

Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link