Aktywne Wpisy
Melkovva_ +6
Czy wg was zakup zmywarki jest możliwy do każdego mieszkania? I warty?
Rodzina 5 osób, garów dużo no i nie ma kiedy myć 🤷🏻♀️
Pytam bo bardzo o tym marzę, miałam w domu rodzinnym i w sumie na starym mieszkaniu już planowałam zakup.
Tutaj nie wiem czy się da zainstalować trochę w to wątpię bo nie bardzo jest miejsce ale na innym mieszkaniu w przyszłości bardzo bym chciała.
Wiecie, wstajecie rano i wyciągacie czysty kubek zamiast szarpać się i myć 🤷🏻♀️
Godzinka i wszystko po posiłku czyste �
Rodzina 5 osób, garów dużo no i nie ma kiedy myć 🤷🏻♀️
Pytam bo bardzo o tym marzę, miałam w domu rodzinnym i w sumie na starym mieszkaniu już planowałam zakup.
Tutaj nie wiem czy się da zainstalować trochę w to wątpię bo nie bardzo jest miejsce ale na innym mieszkaniu w przyszłości bardzo bym chciała.
Wiecie, wstajecie rano i wyciągacie czysty kubek zamiast szarpać się i myć 🤷🏻♀️
Godzinka i wszystko po posiłku czyste �
czy warto kupić zmywarkę?
- tak 92.8% (1809)
- nie 7.2% (140)
cybher2 +223
Pojeżdżę, pouczę się, nabiore wprawy i za rok jak mi się spodoba i będzie mi potrzeba wymiany na dużą pojemność, zrobię sobie to A a ten motocykl zostanie na korki w mieście.
Co wybrałem? Wybrałem Zontes G1 spoke
#motocykle #motoryzacja #125cc #motocykle125
a nie daj boze zeby ktos dal Ci sie przejechac jakas 500, to umarl w butach
1. 125 to ledwo jedzie 110km/h w motorku i to po długim napędzaniu się. Moc nie służy tylko do zapieprzania, ale też sprawnego przyspieszania. Ten kaszlak to ledwo jedzie powyżej 70-80km/h
2. Nie robiąc kategorii A po prostu robisz sobie krzywdę i przygotowujesz się do zostania dawca. Na kursie PRZEDE WSZYSTKIM uczysz się opanowania motocykla, a to nie jest banalne.
3. Nie widziałem jeszcze
@Zielony34: jakie modele w tej cenie? dalej ER-5 i GS500?
@Atypical: Kup sobie ze 2h na placu na 125 i już będziesz pomału wiedział, czy Cię to bierze. Ewenatualnie kup 125 do max 6k
Dobrym pomysłem jest parę godzin z instruktorem na 125. Niech cię ktoś przypilnuje przy pierwszych jazdach. Nawet jeśli jedziesz autem, na motocyklu będzie na początku dziwnie.
Potwierdzam, co mówi kolega Zielony.
Sam się turlam dla przyjemności swoim 125 i póki nie ma samochodów dużo, to spoko. Ale na ważniejszych drogach trochę strach - brak mocy, przyspieszenia i prędkości to
Po co brać jazdy skoro one sporo kosztują, za 2k można mieć cały kurs?
Notabene na kursie przekonałem się kolejny raz, że nawet jak
Ja swoj motocykl w-------m 4 razy podczas pierwszego sezonu, połamałem owiewki, szybe, kierunkowskaz. Gdybym miał nowe moto to bym się chyba pochlastał z rozpaczy. Jak pisał zielony, do chinczyka może nie być dostępnych części, a używanych tym bardziej.
Ja przed kursem byłem chojrakiem, tyle lat kategoria b. Potem okazało się jaki jestem malutki, warto przejsc kurs. Na kursie mialem mozliwosc latania kilkoma
@Wejszlo Bredzisz i widać, że pojęcia nie masz.