Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +123
#rozowypasek powiedział wczoraj, że chce dziecko z tym, że ja nie chcę, nie czuje tego żeby się babrać, wolę dalej latać po świecie, bawić się, grać w gierki i być wolnym, z tego powodu też muszę znaleźć inną bo wiem, że ta nie odpuści już to kiedyś przerabiałem.... Jak dodatkowo pomyśle, o swoich kuzynach po rozwodach, alimenty, sądy nie dziękuję nawet ślubu nie wezmę nigdy
#rozowepaski #niebieskiepaski
#rozowepaski #niebieskiepaski
o__0 +559
Ogarnianie domu, sprzątanie, gotowanie. Do tego jeszcze praca.
Po takiej dawce nie ma ani sił, ani ochoty żeby się rozwijać jakoś.
#przemyslenia
@qew12: powitać w prawdziwym życiu
@qew12: to co mówisz to pikuś. Dzieci zabijaja wszystko.
Na zachodzie już dawno były popularne sprzątaczki.
Na gotowanie nie ma wyjścia niestety. Dieta pudełkowa jeśli ktoś ma jakiekolwiek kubki smakowe to odpada. Co najwyżej w pracy jakieś obiady.
Też to widzę po sobie. Teraz wykańczanie mieszkania, a miałem w ostatnim roku zrobić dwa nowe certyfikaty. Nawet specjalnie nie są ruszone ;(
@qew12: chyba ty
Człowiek kultury nawet jak na standardy wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobrze wiemy, że większość z tych rzeczy to nieprawda, a wszystkie książki które przeczytałeś musiały być albo gówno warte albo nic z nich nie wyciągnąłeś skoro i tak skończyłeś jako stary wieśniak xD
@bonus:
@bonus: witamy pełnego empatii psychologa chłopskiego rozumu
@bonus: powiedział ktoś, kto przypadkiem akurat pierwszy odpisał na jakiś przypadkowy wpis na stronie heheszkowej
@bonus: No tu masz odpowiedź skąd masz czas na inne rzeczy. Niektórzy robią po 10 albo czasem i po 12h 5 razy w tygodniu.
@Caishen Jedzenie na mieście albo na dowóz. Tak wiem drogo i niezdrowe bla bla, ale jakbym miał jeszcze codziennie marnować czas przy garach to XD.
Dlatego np. mimo możliwości przeniesienia się do oddziału firmy w Szwajcarii nie jestem tym kompletnie zainteresowany, bo pomimo dużo wyższej pensji pewnie i tak nie byłoby mnie stać, żeby codziennie jeść na mieście, no i do tego zimniej niż tu
@Damntrain: ale co z tego kiedy ich serva pompuja te sama krew... (。◕‿‿◕。)