Wpis z mikrobloga

a mam na to taki patent, że dodaje dane karty, zapisuje się na subskrypcję z bezpłatnym okresem próbnym, a zaraz potem anuluje subskrypcję, żeby nie zapomnieć potem anulować i żeby mi nie capneli z konta

@GrammarNazi: youtube si.e np tak wycwanił że anulujesz subskrypcję w momencie kliknięcia anuluj
  • Odpowiedz
@basalyk44 niestety spotkałem się już z tym, że serwisy wykrywają jednorazowośc karty w jakiś sposób i pojawia się komunikat 'nie możesz użyć tej karty'
  • Odpowiedz
@MrRedz Ja mam na to taki patent, że dodaje dane karty, zapisuje się na subskrypcję z bezpłatnym okresem próbnym, a zaraz potem anuluje subskrypcję, żeby nie zapomnieć potem anulować i żeby mi nie capneli z konta

@GrammarNazi: W niektórych serwisach jest tak (i mam wrażenie że jest ich coraz więcej), że jak anulujesz w czasie darmowego okresu próbnego to tracisz dostęp natychmiast.
  • Odpowiedz
@ajuto00: @Glikol_Propylenowy @atpl77 W ofertach banków są też dostępne (darmowe) wirtualne karty, które można doładowywać z konta i nie da się tam zejść poniżej 0zł bo to debetówki. Ja mam taką w MBanku i podpiąłem pod nią wszelkie subskrypcje. I wtedy nie trzeba się bujać z jakimś gównianym Revolutem, który może się zwinąć w jeden dzień ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@ATAT-2: @kolejne_juz_konto @ajuto00 @atpl77
jeszcze inaczej. robicie sobie subskrypcje z normalnej karty w revolucie. Jak przejdzie 'weryfikacja' i pojawi sie w apce to klikacie ostatnia platnosc/weryfikacje youtube/google/netflix czy co tam uruchomiliscie i dajcie zablokuj, kolejna platnosc po prostu nie przejdzie nawet jak jest hajs na koncie. a jak jednak bedziecie chcieli to mozna zawsze odblokowac
  • Odpowiedz
Ja mam na to taki patent, że dodaje dane karty, zapisuje się na subskrypcję z bezpłatnym okresem próbnym, a zaraz potem anuluje subskrypcję, żeby nie zapomnieć potem anulować i żeby mi nie capneli z konta

@GrammarNazi: mój protip od lat, nie wiem czemu ludzie tak nie robią XD
Ja tak robię nawet na różne streamingi typu Netflix/HBO. Mam ochotę obejrzeć jakiś serial, to wykupuje subskrybcję na HBO i od razu
  • Odpowiedz
robisz subkonto na revolucie i masz w------e

@ajuto00: czesto jak chce gdzies podpiac karte revoultowa to mi wywala błąd, że nie akceptują kart prepaid czy jakoś tak
  • Odpowiedz