✨️ Obserwuj #mirkoanonim odmówili mi tomografi komputerowej bo sie przyznalem za duzo waze (115) a max to 110, przekazcie znajomym i rodzinie zeby kłamali #zdrowie #medycyna #pracbaza
@mirko_anonim: przecież do tych 105 dla bezpieczeństwa to na luzie byś mógł zejść w kilka tygodni biegając i jedząc z deficytem kalorii zdrowe żarcie..
@mirko_anonim: Przecież nikt tych norm nie wymyśla po to, aby zrobić Ci na złość. Są to odgórne limity nałożone przez producenta. Ewentualnie możesz poszukać gdzieś urządzenia które przewiduje większą wagę, muszą takie być, pacjenci są różni a Twoja waga nie jest jakaś wyjątkowa.
Czyli jeśli chodzi o robienie zakupów, sprzątanie, gotowanie to się wymieniamy, a jeśli chodzi o np. składanie mebli, remonty, naprawianie rzeczy w domu, dbanie o samochód, organizowanie walentynek, rocznic, wakacji itd. to w 100% tę pracę wykonuję ja.
Ja rozumiem że nie codziennie się składa meble, nie codziennie jest remont, do mechanika też nie trzeba codziennie, ale to też jest jakaś praca i czuję się bardzo
Kilkaset tysięcy żeby jeździć w kurtce z prędkością dużego to całkiem rozsądny wybór. To chyba taka nowa definicja lukausu w Polsce. Bez spinki tylko:p #transport #bogactwo #zima
Kryste panie dobra robota @m__b chomiki zamarzly i sie serwer wydupcyl a po za tym to aplikacja mobilna wyglada jak gowno i nie tylko tak wyglada ale i jest gowniana
odmówili mi tomografi komputerowej bo sie przyznalem za duzo waze (115) a max to 110, przekazcie znajomym i rodzinie zeby kłamali
#zdrowie #medycyna #pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Naprawa z tydzień i przez ten czas nikt nie skorzysta.
Racja, niech inni ponoszą konsekwencje Twoich problemów i nawyków żywieniowych.
Ale konsekwencje dla maszyny są takie same, niezależnie czy to tłuszcz czy muskle.