Wpis z mikrobloga

haha, zawsze te geny zle xD ale nigdy nie byłeś na siłce i nie odzywiałeś się poprawnie

@swinkapl: haha i powiedz proszę jakie ćwiczenia wykonywać żeby mieć 190 cm wzrostu jak ten koleś, oraz jego układ kostny, bujną czuprynę i tak zwane "oczy wojownika"?

jest to oczywiste, że każda osoba która uprawia jakiś sport (w tym siłownie) będzie wyglądać i czuć się LEPIEJ niż ta sama osoba która tego nie
Dietetyq - >haha, zawsze te geny zle xD ale nigdy nie byłeś na siłce i nie odzywiałeś...

źródło: skinny-guy

Pobierz
  • Odpowiedz
@Nemayu: wyśmiewanie innych to już inny level kompleksów, ja tu mówię o typowym człowieku, który chce coś zmienić, a nie wyżywać się na innych, bo sobie nie radzi ze sobą. Zazwyczaj jak bierzemy się za jakieś hobby czy treningi, to od razu chcemy mieć efekty jakie osiągnęli specjaliści siedzący w tym od lat, a przez to szybko się zniechęcamy, bo "robię to już miesiąc regularnie, a nie mam efektów w
  • Odpowiedz
haha, zawsze te geny zle xD ale nigdy nie byłeś na siłce i nie odzywiałeś się poprawnie

@swinkapl: Ludzie z dobrymi genami lubią się okłamywąć, że geny nie mają znaczenia i liczy się tylko mityczna CIĘZKA PRACA. Wtedy budują sobie w swojej głowie takie przekonanie, że wszystko zrobili sami, i nie mieli żadnego ułatwienia w drodze do dobrej sylwetki.
Ludzie różnią się między sobą absolutnie wszystkim, wzrostem, kolorem oczu, długością kuśki,
  • Odpowiedz
@swinkapl: W ameryce dostaniesz testosteron po 40sce dla zdrowia w Polsce musisz go łatwić pod stołem :/ żeby mieć taki wygląd to masa spędzonego czasu wręcz kilkuletniego najlepiej nie chodzić do pracy tylko na siłowni siedzieć :/
  • Odpowiedz
@Dietetyq Oczywiście że nie każdy ma swój naturalny potencjał taki sam ale każdy zdrowy (bo pewnie jakieś choroby się znajda) może zrobić zajebista sylwetkę tylko to lata z--------u. To, że będzie gorszą od kogoś z lepszym potencjałem nie ma znaczenia gdy i tak będziesz w top 1% ogółem bo mało kto ma dość samozaparcia by długotrwałe dążyć do celu. (Lub po prostu ma to w dupie jak wyglada)
  • Odpowiedz
@white_cap123: no różnimy się. Ale są takie podstawowe zasady które zadziałają na każdego. Tak jak genetyka w 90% przypadków nie jest wytłumaczeniem żeby być grubym - jednym jest po prostu łatwiej naturalnie trzymać linię (mają szybszy metabolizm, są naturalnie ruchliwi, nie mają jakichś alergii które ograniczają im dietę). ale nie znaczy to że chudzi ludzie prowadzą się tak samo jak ci z nadwagą, bo fizycznie to jest niemożliwe.
I tu
  • Odpowiedz
@IlawaNidzica: Po co mają poświęcać 10 lat na siłownię i trzymanie restrykcyjnej michy, skoro można sobie w szybki sposób znaleźć wymówkę. Tak jest łatwiej. Genetyka im nie pozwala i fajrant, można iść obalić piwko, ewentualnie z sześć i opier!#%ić pakę czipsów.
  • Odpowiedz