Wpis z mikrobloga

61 589 + 116 = 61 705

Wczoraj wybrałem się na Ślężę robiąc kwadraciki w drodze do, jak i nazad. Nie wyjechałbym gdyby nie kaseta 50tka. Nachylenia ponad 20% to jeszcze nic, ale te kamieniste ujeby to masakra. Na zjeździe musiałem się zatrzymać kilka razy i rozmasować nadgarstki. Dzisiaj przerwa bo wyskoczył czyrak..

Nie wiem co zrobić by mi mój Garmin 830 nie stopował aktywności na podjazdach gdy prędkość spada poniżej 4km/h. Jadę powoli ale do przodu a na liczniku pauza -,-

#rowerowyrownik #rowerowywroclaw #sqadratinhos

Skrypt | Statystyki
rowerowyswirek - 61 589 + 116 = 61 705

Wczoraj wybrałem się na Ślężę robiąc kwadraci...

źródło: IMG_20240311_133435

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie wiem co zrobić by mi mój Garmin 830 nie stopował aktywności na podjazdach gdy prędkość spada poniżej 4km/h. Jadę powoli ale do przodu a na liczniku pauza

@rowerowyswirek: ło Panie, przy kwadratach to podstawa, musisz ustawić swój limit włączenia AP inaczej nie będzie zaliczał Ci noszenia roweru po bagnach, 2x (°°
P.....Q - >Nie wiem co zrobić by mi mój Garmin 830 nie stopował aktywności na podjazd...

źródło: Screenshot 2024-03-12 at 19-26-09 Edge 1030 Owners Manual - Korzystanie z funkcji Auto Pause

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@PrzekliniakCQ no właśnie ostatnio postawiłem rower na dróżdżce i łaziłem po polu swierzo rozoranym, naleciało mi całe buty ziemi, a kwadratów nie zaliczyło mimo że ekran był odpauzowany. Zwykle takie trudne kwadraty robię na MTB albo na piechotę i wtedy zabieram Feenixa
  • Odpowiedz