Aktywne Wpisy

Opad4991 +259
Siema nocna.
Właśnie siedzę przy ojcu który powoli umiera w stanie agonalnym. Zmiana warty z matką o 2:00 w nocy. Dajcie plusa na pocieszenie.
Właśnie siedzę przy ojcu który powoli umiera w stanie agonalnym. Zmiana warty z matką o 2:00 w nocy. Dajcie plusa na pocieszenie.

Jak niedziela to nie do Lidla bo zamknięty jest. W zanadrzu, razem ze @ZgnilaZielonka mieliśmy patataj, jedno nieco krótsze, drugie nieco dłuższe. Żeby było sprawiedliwie, pojechaliśmy obydwa warianty:) Ja wyjechałem wcześniej zaś Pani wyjechała później. 50km z wiatrem zleciało szybko, ale za to powrót pod wiatr trwał nieco dłuższą chwilę bo musiałem pedałować pod wiatr (ale jeśli ktoś ma śladowe ilości rozumu ten wie, bowiem wynika to z powyższego zdania, dla kolegi @huntforfur zrobię wyjątek inapisze mu prościej, żeby zrozumiał)
Jak się już rzekło, powrót wypadł mi pod niemozliwie dujący w ryło wiatr. Może i było nieprzyjemnie, ale za to ładnie bowiem powrót z Rymania (do którego w pocie czoła dotarłem jadąc środkiem DW112) zaplanowałem po ścieżce rowerowej łączącej Rymań właśnie z Karlinem (ponad 30km świetnej ścieżki rowerowej).
Mimo wiatru jechało się nie lekko ale też niezbyt szybko. W Kotłowie w którym nie widziałem żadnych kotłów przejęła mnie ukochana @ZgnilaZielonka jadąca od Bramy Powroźniczej i bezpiecznie od transportowała do domu:)
Ps. Obiecany skrót mojego dzisiejszego blokowania drogi, tak aby kolega @huntforfur zrozumiał:
Uga baguga guga bom bom be be yhy buuu.
@huntforfur lubisz może placki?
#rowerowyrownik #mordimernaszosie
Skrypt | Statystyki
źródło: 1000019869
Pobierz