@mirko_anonim Samotne matki to są gumowe lalki do dymania. Zdecydowanie najlatwiejsze do wyrwania. Nigdy mi przez myśl nie przeszło żeby brać to na poważnie. One szukają bankomatu dla siebie i swojego k----a. Nie bądź debilem i się w to nie ładuj. Nigdy nie będziesz miał jej szacunku i żadnego prawa do dziecka, które będziesz utrzymywać i poświęcać mu czas.
@mirko_anonim: możesz spróbować, tylko że wiele takich samic będzie cie traktować tylko jako bankomat, i będą robić tylko takie minimum żebyś dalej ją utrzymywał.
Ogólnie poleciłbym ci zająć się pracą nad sobą, zająć się religią. Nie ważne czy byłeś kiedyś wierzący, może jesteś, a może nigdy nie byłeś. Spróbuj poczytać Biblię, ja wiem że to cegła i jak się patrzy ile to ma stron to się odechciewa ale np. księgę
@mirko_anonim: jakby śmiechy śmiechami, ale w wieku 30 lat to wcale nie jest taki fail znaleźć samotną matkę ;)
Wiem, że wykopkowe chady zaraz mnie tu zeżrą, ale pomyślcie trochę, czym innym jest samotna matka w wieku 22-23 lat, a czym innym w wieku 30, albo 30+. Przecież to jest całkowicie normalne, ze kobieta w okolicy 30 ma już dziecko i czasem się tak zdarza, ze jej się w poprzednim
@mirko_anonim na Wykopie jest zawsze zerojedynkowo: tzn. samotna matka zawsze chce cię w-----ć z kasy. Uważam, że nie zawsze tak jest, a ostrożność trzeba zachowywać zawsze, również w przypadku wiązania się z paniami niedzieciatymi
@lukiboss: ja jestem kobietą i nie mam dzieci i rozumiem te argumenty ale brzmią one w takim wypadku raczej - nie chce kobiety z dzieckiem bo wiąże się to z wieloma utrudnienia i a nie - nie chce kobiety z dzieckiem bo to zawsze puszczalska. Jako kobieta też raczej majac wybór i decyzyjnosc to wolałabym faceta bez dziecka.
@mirko_anonim: ale skąd Twoje (optymistyczne) założenie, że samotna matka by chciała się z Tobą zadawać - przecież jak sam przyznajesz masz okolice 30 lat i nie masz dużego doświadczenia związkowego, więc pewnie nie wiesz jak ogarnąć kobietę i jej dziecko tak żeby im się żyło dobrze i wygodnie, tak żeby ona Cię szanowała i mogła na Ciebie liczyć
dodatkowo te kobiety wcale nie mają jakichś mniejszych wymagań - bo się
@mirko_anonim: kupujesz mieszkanie w centrum miasta i wynajmujesz pokoje studentkom lub młodym kobietom co pracują już po studiach Mieszkasz w tym mieszkaniu, Z powodów ubezpieczenia nie pozwalasz na odwiedzających, więc nie będzie sobie sprowadzać facetów na mieszkanie. Więc ci znika konkurencja
Jednocześnie socjalizujesz się z z dziewczynami, wypady na imprezy, wyjazdy w góry, wyjście na siłownie, do kina, Jak są chętne to działasz dalej aż
@macan Miedzy dziewicami i samotnymi matkami są jeszcze inne kobiety... A normalne to jest chyba że kobieta majaca dziecko ma męża. I tu logika prowadzi do wniosku, że samotna matka to za normalna nie jest.
Ogólnie poleciłbym ci zająć się pracą nad sobą, zająć się religią. Nie ważne czy byłeś kiedyś wierzący, może jesteś, a może nigdy nie byłeś. Spróbuj poczytać Biblię, ja wiem że to cegła i jak się patrzy ile to ma stron to się odechciewa ale np. księgę
Wiem, że wykopkowe chady zaraz mnie tu zeżrą, ale pomyślcie trochę, czym innym jest samotna matka w wieku 22-23 lat, a czym innym w wieku 30, albo 30+. Przecież to jest całkowicie normalne, ze kobieta w okolicy 30 ma już dziecko i czasem się tak zdarza, ze jej się w poprzednim
Bo mam złą wiadomość: na tinderach nawet samotne matki mają dziesiątki adoratorow
dodatkowo te kobiety wcale nie mają jakichś mniejszych wymagań - bo się
@lukiboss: Zajebiste źródło wiedzy dzieciaku. Wyrzuć TV przez okno, proszę.
Mieszkasz w tym mieszkaniu,
Z powodów ubezpieczenia nie pozwalasz na odwiedzających, więc nie będzie sobie sprowadzać facetów na mieszkanie. Więc ci znika konkurencja
Jednocześnie socjalizujesz się z z dziewczynami, wypady na imprezy, wyjazdy w góry, wyjście na siłownie, do kina,
Jak są chętne to działasz dalej aż