Aktywne Wpisy

PierdekAlonso +203
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mirko_anonim +3
✨️ Jak poradzić sobie z kryzysem w związku? Ⓘ
Panowie,
Prośba o pomoc, bo jestem rozwalony totalnie psychicznie i nie wiem co zrobić.
Ja 33 lata, różowy pasek 31. 4 lata po ślubie. Raz jest lepiej, raz gorzej.
O mnie - mam firmę, zarobki grubo powyżej średniej. Po ślubie spłaciłem kredyt na jej mieszkanie (400k).
Ogólnie dużo wyjazdów, Tajlandia, Dubaj, Malediwy, USA. 5-6 razy w roku urlop. Co roku nowy iPhone w prezencie. W domu dość wysoki
Panowie,
Prośba o pomoc, bo jestem rozwalony totalnie psychicznie i nie wiem co zrobić.
Ja 33 lata, różowy pasek 31. 4 lata po ślubie. Raz jest lepiej, raz gorzej.
O mnie - mam firmę, zarobki grubo powyżej średniej. Po ślubie spłaciłem kredyt na jej mieszkanie (400k).
Ogólnie dużo wyjazdów, Tajlandia, Dubaj, Malediwy, USA. 5-6 razy w roku urlop. Co roku nowy iPhone w prezencie. W domu dość wysoki

Ogólnie poleciłbym ci zająć się pracą nad sobą, zająć się religią. Nie ważne czy byłeś kiedyś wierzący, może jesteś, a może nigdy nie byłeś. Spróbuj poczytać Biblię, ja wiem że to cegła i jak się patrzy ile to ma stron to się odechciewa ale np. księgę
Wiem, że wykopkowe chady zaraz mnie tu zeżrą, ale pomyślcie trochę, czym innym jest samotna matka w wieku 22-23 lat, a czym innym w wieku 30, albo 30+. Przecież to jest całkowicie normalne, ze kobieta w okolicy 30 ma już dziecko i czasem się tak zdarza, ze jej się w poprzednim
Bo mam złą wiadomość: na tinderach nawet samotne matki mają dziesiątki adoratorow
dodatkowo te kobiety wcale nie mają jakichś mniejszych wymagań - bo się
Wybierałem tylko te które ładnie po angielsku potrafiły dużo z sensem o sobie napisać, i sam też taki długi opis miałem.
Oczywiście poza tym typowo musiało mi się podobać zdjęcie i odpowiedzi na quizowe pytania (jakby któraś zaznaczyła, że bierze prysznic raz na tydzień to xD) ale ten długi opis był największą różnicą w porównaniu z innymi appkami:
@lukiboss: Zajebiste źródło wiedzy dzieciaku. Wyrzuć TV przez okno, proszę.