mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
6
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Hellicon
@mirko_anonim Samotne matki to są gumowe lalki do dymania. Zdecydowanie najlatwiejsze do wyrwania. Nigdy mi przez myśl nie przeszło żeby brać to na poważnie. One szukają bankomatu dla siebie i swojego k----a. Nie bądź debilem i się w to nie ładuj. Nigdy nie będziesz miał jej szacunku i żadnego prawa do dziecka, które będziesz utrzymywać i poświęcać mu czas.
15
pamareum
@mirko_anonim wyjazd do Azji lub Ameryki Południowej
9
m.....n
m.....n
@Hellicon: no bo ludzie się nie rozwodzą ze sobą wcale, dzieci nie rodzą się też poza małżeństwem i każdy związek się udaje. Co za typ.
7
kacappylon
@mirko_anonim: możesz spróbować, tylko że wiele takich samic będzie cie traktować tylko jako bankomat, i będą robić tylko takie minimum żebyś dalej ją utrzymywał.

Ogólnie poleciłbym ci zająć się pracą nad sobą, zająć się religią. Nie ważne czy byłeś kiedyś wierzący, może jesteś, a może nigdy nie byłeś. Spróbuj poczytać Biblię, ja wiem że to cegła i jak się patrzy ile to ma stron to się odechciewa ale np. księgę
6
Tata_Kasi
6
m.....n
m.....n
@mirko_anonim: jakby śmiechy śmiechami, ale w wieku 30 lat to wcale nie jest taki fail znaleźć samotną matkę ;)

Wiem, że wykopkowe chady zaraz mnie tu zeżrą, ale pomyślcie trochę, czym innym jest samotna matka w wieku 22-23 lat, a czym innym w wieku 30, albo 30+. Przecież to jest całkowicie normalne, ze kobieta w okolicy 30 ma już dziecko i czasem się tak zdarza, ze jej się w poprzednim
4
m.....n
m.....n
@mirko_anonim na Wykopie jest zawsze zerojedynkowo: tzn. samotna matka zawsze chce cię w-----ć z kasy. Uważam, że nie zawsze tak jest, a ostrożność trzeba zachowywać zawsze, również w przypadku wiązania się z paniami niedzieciatymi
3
lukiboss
lukiboss
2
lukiboss
lukiboss
2
E.....a
E.....a
@lukiboss: ja jestem kobietą i nie mam dzieci i rozumiem te argumenty ale brzmią one w takim wypadku raczej - nie chce kobiety z dzieckiem bo wiąże się to z wieloma utrudnienia i a nie - nie chce kobiety z dzieckiem bo to zawsze puszczalska. Jako kobieta też raczej majac wybór i decyzyjnosc to wolałabym faceta bez dziecka.
2
LostHoldenCaulfield
LostHoldenCaulfield
1
Maxior99
Maxior99
@mirko_anonim: a gdzie te samotne matki znajdziesz?
Bo mam złą wiadomość: na tinderach nawet samotne matki mają dziesiątki adoratorow
1
Dietetyq
Dietetyq
@mirko_anonim: ale skąd Twoje (optymistyczne) założenie, że samotna matka by chciała się z Tobą zadawać - przecież jak sam przyznajesz masz okolice 30 lat i nie masz dużego doświadczenia związkowego, więc pewnie nie wiesz jak ogarnąć kobietę i jej dziecko tak żeby im się żyło dobrze i wygodnie, tak żeby ona Cię szanowała i mogła na Ciebie liczyć

dodatkowo te kobiety wcale nie mają jakichś mniejszych wymagań - bo się
1
CampTrump
@mirko_anonim: jak się będziecie kochali i wzajemnie szanowali to spoko
1
Hellicon
@lukiboss: Może to mit, a może fakt że mam dorodnego kutasa ale dymając samotne matki nie doznawałem dyskomfortu.
1
Hellicon
odcinek rozmów w toku

@lukiboss: Zajebiste źródło wiedzy dzieciaku. Wyrzuć TV przez okno, proszę.
1
lukiboss
lukiboss
1
lukiboss
lukiboss
@Hellicon: ale to już nie jest to samo
1
adamsowaanon
@mirko_anonim: kupujesz mieszkanie w centrum miasta i wynajmujesz pokoje studentkom lub młodym kobietom co pracują już po studiach
Mieszkasz w tym mieszkaniu,
Z powodów ubezpieczenia nie pozwalasz na odwiedzających, więc nie będzie sobie sprowadzać facetów na mieszkanie. Więc ci znika konkurencja

Jednocześnie socjalizujesz się z z dziewczynami, wypady na imprezy, wyjazdy w góry, wyjście na siłownie, do kina,
Jak są chętne to działasz dalej aż
1
Hellicon
@macan Miedzy dziewicami i samotnymi matkami są jeszcze inne kobiety... A normalne to jest chyba że kobieta majaca dziecko ma męża. I tu logika prowadzi do wniosku, że samotna matka to za normalna nie jest.

0