@TeresaKorolInvestments ale trzeba przyznać że kilka sezonów przed końcem kariery Małysz nie był w najlepszej formie. Potem na koniec wrócił do czołówki
@TeresaKorolInvestments nie wiem czemu ale wydaje mi się że Polacy po prostu bojkotują ten sezon specjalnie. Bo jakoś nie chce mi się wierzyć że nagle wszystkich na raz forma opuściła.
@TeresaKorolInvestments: Porównaj lepej wiek, a nie moment kariery, sam i tak nie wiedząc, kiedy koniec Stocha nastąpi. Stoch znacznie lepszy był od Małysza po trzydziestce.
@wezsepigulke to jest manipulacja. Małysz zakończył karierę w 2011 więc rocznikowo miał 34 lata. Stoch ma obecnie 37. To nie jest istotna różnica wieku.
@TeresaKorolInvestments: Małysz dobrze przekminił patrząc po innych skoczkach, że na każdego przychodzi czas. Wszyscy pamiętamy jakim sztosem był Stoch jak n-----ł medali, ale będzie sie za nim ciągnął smród tych ostatnich lat.
@TeresaKorolInvestments: Napis powinien brzmieć: podium w ostatnim konkursie PŚ (był 3 w Planicy). Wcześniej jeszcze w tamtym sezonie wygrał zawody PŚ w Zakopanem
źródło: temp_file3624893836556054323
Pobierz