Wpis z mikrobloga

a w skrócie bo mi się tego nie chce czytać? Jak widać wszystkim innym też nie

@Wilkbardzonijaki: w skrócie to ze wszystkich wymyślonych historii ta nie wydarzyła się najbardziej. Że się komuś chce takie baśnie tworzyć
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: obecna narzeka, że ją boli, obciera i mam zwolnić, więc nawet chyba mimo super wyglądu nie miała zbyt wielu facetów na koncie

Not gonna lie, ale po tym bait się ujawnił
  • Odpowiedz
@mirko_anonim aż przeczytałem całość XD gratki dojścia do takich wniosków, przez najbliższe 2-4 lata baw się tak jak się bawisz a potem znajdź sobie jakąś 25 latke i wracaj do starych planów, chyba najlepsza opcja
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ojojoj ty wcale nie jesteś dojrzały. Niosą cię nowe emocje, euforia, która niedługo się skończył. Wtedy wszystkie te rzeczy, na które przymykasz oko będą drażnić dużo bardziej. Ty właściwie już źle oceniasz swoją nową dziewczynę... XD
  • Odpowiedz
Czy facetowi do szczęścia jest potrzebne tylko i wyłącznie jędrne i wysportowane ciało młodej kobiety?

@mirko_anonim: tldr: tak, dalej nie czytam

oczywiście że:
- młoda i ładna, jędrna kobieta . Może być nawet głupia i naiwna = szczęście
- brzydka/średnia, mądra, ogarnięta, bogata = nieszczęście
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Ściana tekstu o niczym.
Jesteś zaslepiony nową dziewczyną, masz powiew świeżości, do tego młode ciało więc odmiana. Poczekaj chwilę to zauroczenie minie i bedziesz mówił co innego.

Ale tak poza tym to miej świadomość że takie planowanie sobie życia nie zawsze wychodzi - fajnie sobie chcesz ustawić że najpierw pieniądze, majątek, zabawa, podróże, a dopiero potem rodzina i dzieci... Tylko życie często potrafi wywrócić nam te plany do góry
  • Odpowiedz
nie chciałem sobie niszczyć tak szybko życia gówniakiem

@mirko_anonim: myślę, że dobrze że dałeś dzieczynie spokój, ewidentnie na nią nie zasługiwałeś, jako dorobkiewicz z mentalnością piotrusia pana
  • Odpowiedz