Aktywne Wpisy

Melkovva_ +37
Poznajcie Edzia, mojego adopciaka który przyjechał do mnie dzisiaj i zajął pustkę po śmierci Zojeczki 🥹
Zupełnie inny charakterek ma 😍
#chomik #smiesznypiesek #zwierzaczki
Zupełnie inny charakterek ma 😍
#chomik #smiesznypiesek #zwierzaczki

źródło: temp_file2630835713526630717
Pobierz
Wysłuchałem sobie właśnie w radiu wyjącej posłanki, która płakała że znowu odłożono procedowanie tematu aborcji. Krzyczała, tylko o prawach kobiet. Tak, prawo dla kobiet. O to tu chodzi żeby julka jak wpadnie miała wybór. Albo sobie urodzi i będzie dziecko utrzymywać facet, albo państwo albo sobie aborcje zrobi. A mężczyzna? Mężczyzna ma płacić i siedzieć cicho. Osobiście uważam, że aborcja powinna być legalna tylko wtedy gdy mężczyzna i kobieta będą mieli w tym temacie tyle samo do powiedzenia. Facetów, którzy popierają obecne strajki kobiet uważam za cuckoldów i frajerów. #polityka
źródło: aborcja
Pobierz@Hellicon: Jak facet będzie się opiekował dzieckiem, to kobieta będzie mu płacić alimenty. W czym problem?
W 12. tygodniu ciąży w badaniu ultrasonograficznym można zazwyczaj zaobserwować, że dziecko ssie kciuk lub zaciska pięści. Palce u rąk i nóg nie są już połączone skórą, a paznokcie zaczynają rosnąć. Twarz nadal się rozwija, podobnie jak proporcje dziecka.
@Hellicon: i dlatego co dziesiąty osadzony to alimenciarz, a większość niepełnych rodzin to matki z dzieckiem. Wyjdźcie wy czasem z domu.
@javelin: Kolejny incel z łbem spranym blackpillową propagandą i to jeszcze taki, który przespał lekcje biologii (albo ich jeszcze nie miał) xD Ja chcę móc mieć plan B jeśli gumka okaże się wadliwa, albo dostanę sraczki i tabletki nie zadziałają.
@Jakly: to nigdy nie był kompromis.
@bacaa90: No najlepiej zabić swoje dziecko zamiast gumek. To się dopiero nazywa zepsucie moralne i odczłowieczenie. Byle było wygodnie a reszta się nie liczy.
@walciak: No i Lewica mówi jasno, że będzie głosowała przeciwko temu by było