Aktywne Wpisy

breakdown1 +139
Kusi mnie żeby coś pogamblować. Odzywa się we mnie żyłka hazardzisty. Wrzucić gdzieś 3000 USD, w jakieś kwanty czy coś, ustrzelić szybkie 10% i się wycofać. Czynność powtarzać aż do wyzerowania kapitału
#gielda
#gielda

cytr0netx99 +30
#gielda ale dla zasięgu wołam #bitcoin #kryptowaluty
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
źródło: w2s2udy9tnl61
Pobierz

źródło: 01a
Pobierz@wikkixxox: Ja bym zapłacił raz, żeby przesłać jej kontent jej rodzinie, po tym jak bym ją wystalkował. (。◕‿‿◕。)
XDDDD, aż sie zaplułem, dzięki za uświadomienie mi że są ludzie wciąż będący większymi n---------i niż ja
Komentarz usunięty przez autora