tylko, że taka globalna rewolucja jest niemożliwa. Nie ma szans aby wszyscy od Europy, przez Chiny i Indie po USA dogadali się, że rezygnujemy z 80% produkcji przemysłowej
@pwone: Myślę, że jest możliwa. Strzelam, że 80% globalnej konsumpcji generuje zachodni świat, ten który najgłośniej gada o ekologii, więc radykalne zmiany na zachodzie mogłby spowodować lawinę i uwalić cała produkcje. Wyobraź sobie, że nagle wszyscy konsumenci w USA i Europie przestają
@markhausen: oczywiście jak ciebie zacytuję pod protestem jakichś kiboli, roboli czy inceli to się nie wyprzesz, że to wyjątkowa sytuacja i że nie można tego porównywać? ( ͡°͜ʖ͡°) Prawda? nie okażesz się zakłamanym hipokrytą? Jakie rachunki wystawisz rolnikom i przewoźnikom za blokowanie przejść i tworzenie korków? ( ͡°͜ʖ͡°)
@wojna: TO MY ORAZ WSZELKIEJ MAŚCI INSTYTUCJE doprowadziły do tego. Gdyby za każde takie głupie wystąpienie podawać ich do sądu za 100% zadość uczynienie w gotówce to szybko by się to skończyło. Do póki te osoby pras inne osobx i tęczowe smoki nie będą ponosić odpowiedzialności za swoje czyny to będzie to się rozwijać.
@wojna: ja #!$%@?, byłem tam, widziałem to na żywo i dawno mnie nic tak nie wykręciło z żenady. Wielki szacun dla pana Antoniego Wita i orkiestry, że nawet taka scena nie wytrąciła ich z równowagi, pełen profesjonalizm.
@wojna: jeszcze 10 lat temu gdybym był na Tym Koncercie to znając siebie przebierał bym nogami aby ściagnąś tą kobietę że sceny i ja wyprowadzić a następnie wrócić na salę. Dziś czasy się tak pozmieniały że pierwsze co bym zrobił to wzioł rodzinę za rękę i się stamtąd natychmiast ewakuował w tempie ekspresowym gdyż obawiał bym się zamachu.
@Hylfnur: problem w tym że rolnicy zgłaszaja swoje protesty oraz pokazują gdzie będą protestować te kobiety tego nie zrobiły. Więc widz nie miał szans ominąć tego czegoś.
#psychiatryk #choroszcz #filharmonia #polska #globalneocieplenie #zmianyklimatu #heheszki #dziendobry
Celem takich akcji jest wyłącznie rozgłos, więc nie warto dawać pożywki.
@pwone: Myślę, że jest możliwa. Strzelam, że 80% globalnej konsumpcji generuje zachodni świat, ten który najgłośniej gada o ekologii, więc radykalne zmiany na zachodzie mogłby spowodować lawinę i uwalić cała produkcje. Wyobraź sobie, że nagle wszyscy konsumenci w USA i Europie przestają
Jakie rachunki wystawisz rolnikom i przewoźnikom za blokowanie przejść i tworzenie korków? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdyby za każde takie głupie wystąpienie podawać ich do sądu za 100% zadość uczynienie w gotówce to szybko by się to skończyło.
Do póki te osoby pras inne osobx i tęczowe smoki nie będą ponosić odpowiedzialności za swoje czyny to będzie to się rozwijać.