Aktywne Wpisy

kuba_172 +189

leniar 0
mirki jak oceniacie plusy i minusy mieszkania na ostatnim piętrze w bloku? jestem na etapie rozglądania się za mieszkaniem i znalazłem mieszkanie na 10 piętrze. jutro będę dzwonił, żeby się umówić na oględziny. czy jest coś na co powinienem zwrócić szczególną uwagę przy oglądaniu w porównaniu do "zwykłego" mieszkania?
blok z 1975 i niby po termomodernizacji. w opisie jest, że winda jest nowa, więc myślę, że nie będzie się często psuła, ale
blok z 1975 i niby po termomodernizacji. w opisie jest, że winda jest nowa, więc myślę, że nie będzie się często psuła, ale

Ja jestem #mgtow, więc do niczego.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
bo każdy z tych zasobów umila i ułatwia egzystencje, zwłaszcza w świecie wartości powierzchownych z dominacją social mediów
@mascarponie: no dokładnie, a tutaj jeden z drugim Ci będą gadać - ale wymyślasz, jesteś narcyz z zaburzeniami - wzrost i wygląd nic nie determinuje xd
naprawdę na takim wyparciu są ludzie że to jest nieprawdopodobne
źródło: temp_file6960977524441891865
Pobierz@WolvvloW ten kanał to cope i już dawno na tagu go wyjaśnili że bierze się za tematy po łebkach i lurkuje wykop w poszukiwaniu tematów żeby sie klikało
───
@mirko_anonim: a znasz takie słowo jak POTENCJAŁ?
każdy potencjał można zmarnować, jak ktoś ma bogatych rodziców to też może skończyć w więzieniu - albo jak ktoś ma IQ 170 to też może być obibokiem co nigdy nie skończył nawet