Aktywne Wpisy
patryk_66 +258
Birdperson +474
Serdecznie NIE POLECAM Internetu z Play. Proszę o plusiki, co by więcej osób to zobaczyło.
Krótki opis mojej sprawy:
1) Dzwoni konsultant, że chce przedłużyć umowę na 24 miesiące. Mówi, że bez żadnych zmian.
2) Przychodzi rachunek z wyższą kwotą miesięcznie niż w poprzednich miesiącach.
3) Dzwonię z reklamacją, która zostaje odrzucona.
Krótki opis mojej sprawy:
1) Dzwoni konsultant, że chce przedłużyć umowę na 24 miesiące. Mówi, że bez żadnych zmian.
2) Przychodzi rachunek z wyższą kwotą miesięcznie niż w poprzednich miesiącach.
3) Dzwonię z reklamacją, która zostaje odrzucona.
Kusiło żeby dowalić na te siady do 400kg łacznej wagi i niech się dzieje wola niebios... Jednak odpuściłem, bo wiedziałem że nawet jak z tym wstanę, to potem siły na GM nie będzie.
Dzisiaj wariant GM z jak największym garbem jaki mogłem zrobić, a potem w koncentryce właśnie prostowanie tego garba. Jak zwykle, nie powtarzać za mną, ciężkie GM to nie jest "bezpieczne" ćwiczenie. Ogólnie łeb prawie urwało.
Dziwnie ciągle czuje wszędzie jakiś zapas :P W trakcie ćwiczenia jest oczywiście ciężko, bardzo ciężko, ale nie czuje jakby mięśnie pracowały na 100% swoich możliwości, że jeszcze dałoby się coś podkrecić, coś z nich wyciągnąć. No ale jak już wspomniałem nie ma potrzeby teraz cisnąć do samych granic. I treningi to potwierdzają, bo z tygodnia na tydzień czuje się o wiele silniejszy i wszystko idzie łatwiej.
Cały trening
SSB box squat vs chains 380kg x 1 (280kg bar weight + 100kg chains)
SSB GM vs chains 280kg x 5 (180kg bar weight + 100kg chains)
Reverse hypers 5x15
AB lat pulldown 5x15
#strongaf #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #pokazforme #sport
@IntruderXXL:
@kobiaszu: Tak, już 4 miesiące nie natural i naturalem już nigdy nie będę (。◕‿‿◕。)
@BeDoEl: Sam sobie sterem, żeglarzem, okrętem. Nikomu bym nie oddał planowania treningów :)
Co ile zmieniam plan? Można na to odpowiedzieć dwojako.... Co trening :) Bo nigdy nie robiłem dwóch takich samych treningów. Albo nigdy, bo od wielu lat trenuje używając Westside Method i to się nie
@BeDoEl: powinien sobie kogoś poszukać, bo robi kompletnie od czapy wariacje siadów. Jakby wziął profesjonalnego trenera to od razu by mu powiedział że najlepiej robić Legs Box Floor Ceiling Beads Extension Flexion Dance Macabre Sit Squat Jumps Body Weight + Chains.
Tak to widzę.
@Kacman90: Siad i ciąg to obecnie nie wiem, klata zrobiona jakiś czas temu było 240kg teraz wygląda że 250kg jest do wyciśnięcia :)
@krzysztoww: Taki jest plan :) Wagę trzymam, robi się rekomp na ten moment.
@Zakala_Wadowic: Skrzynie mam ustawioną tak że siadając na niej, głębokość jest gdzieś na "styk". Ogólnie robiąc box squats szczególnie w szerokim rozstawie, nie chcesz używać zbyt niskiej skrzyni, siadać za głęboko, bo to niepotrzebnie zużywa biodra a nie daje nic w zamian :)
@Boroova: 191cm / 180kg
A ile ważyłeś najwięcej jak jeszcze byłeś naturalem te 4-5 miesiecy temu? Nie miałeś problemów z codziennymi czynnościami, wiązanie butów itp :D Przy jakiej wadze wtedy czułeś się najbardziej komfortowo?
@Boroova: Taka budowa, duży szkielet, łatwiej przeskoczyć niż obejść lol. Teraz trzymam około 6000kcal i to wygląda na moje zero kaloryczne na ten moment.