Wpis z mikrobloga

@fallout444: ja nie wiem co z wami komuchami jest nie tak że wszystko co mówicie jest oparte na obrażaniu rozmówcy albo takich próbach wywarcia jakiegoś nacisku, tak was wasz bożek lenin czy inny marks uczył?
  • Odpowiedz
@ZielonaOdnowa dlaczego jestem komuchem? Serio się pytam bo mi się to nie klei. Wyglądasz mi na inteligentnego gościa więc nie wydaje mi się, że wyczyniasz tak prymitywne zabiegi, że jedną moja cechę, czyli rzekomy brak szacunku do przekonań religijnych, automatycznie utozsamiasz z byciem komunistą więc się pytam, co sprawiło, że tak pomyślałeś?
  • Odpowiedz
@fallout444: nie szanujesz przekonań religijnych innych osób więc jesteś złym człowiekiem. Jesteś złym człowiekiem i nie religijnym więc jesteś komuchem, będą cię diabły w dupe pruć w piekle swoimi rozpalonymi kutasami za czczenie lenina i innych komunistycznych bożków zamiast Boga, twój wybór, każdy ma wolną wole, tylko trzeba zaakceptować konsekwencje swoich działań i przekonań.
  • Odpowiedz
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: Zrobienie z siebie zakolczykowanego brudnopisu oraz otyłość to jedyne rzeczy które faktycznie mnie odrzucają w wyglądzie Pań. W dziewictwo/jego brak w takim wieku to w sumie obojętna mi sprawa. Wydaje mi się, że raczej większa stygmatyzacja ze względu na brak kopulacji dotyka mężczyzn.
  • Odpowiedz
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: jeśli mówimy o odrzucających cechach czy tzw red flagach, to nic z tego co napisałaś:
dla mnie red flagi to:
- tatuaże w dużej ilości
- kolczyki gdzie popadnie
- brak higieny
- otyłość (mówimy tu o BMI 28+)
Jest wiele brzydkich osób, brzydkich par a mimo to są szczęśliwi, więc nie wiem czemu się tak tego swojego wyglądu uczepiłaś.
  • Odpowiedz