Wpis z mikrobloga

Jakieś nawiedzone baby organizują pod sejmem 8 marca protest, na którym będą walczyć o przywile kobiet by mogły bezkarnie nastawiać dzieci przeciwko ojcom.

Na szczególną uwagę zasługują punkty o nie zmuszaniu dziecka do kontaktów z ojcem po uprzednim wmówieniu dziecku przez matkę, że ono tego nie chce. Zakaz widzenia dziecka z ojcem kiedy matka fałszywie go oskarży o pedofilię. Zniesienie kar finansowych jeśli matka utrudnia dziecku kontakty oraz zlikwidowanie pojęcia alienacji rodzicielskiej.

#madki #tatacontent #alienacjarodzicielska #dzieci #pieklomezczyzn #p0lka
WielkiNos - Jakieś nawiedzone baby organizują pod sejmem 8 marca protest, na którym b...

źródło: temp_file5764658706037555859

Pobierz
  • 113
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aarahon Ale w postaci wniosków z całego wpisu. Czytaj ze zrozumieniem, bo nawet to w wypowiedzi podkreśliłem:

pojmiesz to tylko wtedy, gdy złożysz wszystkie postulaty do kupy i przeanalizujesz je pod kątem związku przyczynowo skutkowego.

A Ty cały czas upierasz się, że wyciągnięte wnioski są urojeniami, co jest debilizmem i nieznajomością słów których używasz ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@aarahon: Ty potrafisz prowadzic jakakolwiek rozmowe czy zawsze dajesz zero argumentow i tylko nonstop[ zadajesz pytania. powiem tak, nikt nie ma zamiaru ci niczego tlumaczyc bo nic nie znaczysz i kazdy ma cie w dupie. wszystkie dialogi tu sa dla innych co zrozumieli, posrod masy kumatych jestes jedynym co nie kuma wiec spadowa nikt ci na nic nie bedzie odpowiadal bo zadales jak narazie dziesiatki pytan a wszyscy inni zrozumieli
  • Odpowiedz
@aarahon: mnie to zastanawia jak bardzo trzeba miec uposledzone funkcje poznawcze by tak prostej rzeczy nie rozumiec jak ten wpis. Jestes poprostu ostro zacofany intelektualnie i yo jest fakt, wszyscy zauwazyli a ty nawet nie potrafisz tych kilku zdan zlozyc we wniosek logiczny. jak mozna byc takim nieogarem.
  • Odpowiedz
@kiszczak: nie lubisz się powtarzać że nie odpowiesz na proste pytanie? A może cię odpowiedź boli bo musiałbyś się przyznać do błędu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@aarahon Masz już odpowiedź:

Oczywiście, że są, jednak pojmiesz to tylko wtedy, gdy złożysz wszystkie postulaty do kupy i przeanalizujesz je pod kątem związku przyczynowo skutkowego.
  • Odpowiedz
@aarahon One są wnioskami ze wszystkich tych punktów. Nadal tego nie pojmujesz?( ͡º ͜ʖ͡º)
Możesz się z tymi wnioskami nie zgadzać, co nie zmienia faktu, że nazywanie ich urojeniami to błąd semantyczny. Co Ty tutaj chcesz udowadniać skoro po tak długiej dyskusji nadal nie pojmujesz w czym rzecz?( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
One są wnioskami ze wszystkich tych punktów.

@kiszczak: nie, albo te punkty są i można je wskazać albo ich nie ma, są tylko wnioski. Nadal tego nie pojmujesz?

Możesz się z tymi wnioskami nie zgadzać, co nie zmienia faktu, że nazywanie ich urojeniami to błąd
  • Odpowiedz
@aarahon

nie, albo te punkty są i można je wskazać albo ich nie ma, są tylko wnioski. Nadal tego nie pojmujesz?

Jak widać Ty nadal nie pojmujesz czym są wnioski( ͡º
  • Odpowiedz
Jak widać Ty nadal nie pojmujesz czym są wnioski

@kiszczak: doskonale pojmuję czym są wnioski i to co napisałeś uważam za kłamstwo. Ale jeśli ja się mylę to możesz udowodnić że nie łżesz jak pies i wskazać dowód na to że nie pojmuję czym są wnioski.

Kto pierwszy w tej dyskusji użył stwierdzenie "urojenia"? Ja czy
  • Odpowiedz
@aarahon

Ale jeśli ja się mylę to możesz udowodnić że nie łżesz jak pies i wskazać dowód na to że nie pojmuję czym są wnioski.

Cała nasza wymiana zdań jest na to dowodem.
  • Odpowiedz
Cała nasza wymiana zdań jest na to dowodem.

@kiszczak: więc ten dowód wskaż, w czym problem? xD

Jeśli nie wiesz, to nie wiesz o czym w ogóle tu rozmawiamy. Mówiłem już, że nie lubię się
  • Odpowiedz
No to przewiń sobie ten wątek, w czym problem?

@kiszczak: problemem jest to że nie ma tego w tym wpisie więc tego nie znajdę nawet jeśli przewinę tysiąc razy.

Ja przecież nic nie muszę i na nic nie liczę
  • Odpowiedz
czyli dalej będziesz bronił kłamstwa bo inni je powielają ;)

@aarahon: Ja bronie prawdy a ze jakis dzban jak ty bedzie w koolko nawijal ze to klamstwo prawdy to nie znieni, ba jeszce bardziej utrwalasz mnie w przekonaniu ze to prawda. Jakbys mial cos w glowie to bys zrozumial jakim pajacem tu jestes i jak wszystkich przekonujesz by byli po przeciwnej stronie niz ty bo z toba to poprostu wstyd,
  • Odpowiedz