Aktywne Wpisy
urwis69 +808
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Lujdziarski +157
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Na szczególną uwagę zasługują punkty o nie zmuszaniu dziecka do kontaktów z ojcem po uprzednim wmówieniu dziecku przez matkę, że ono tego nie chce. Zakaz widzenia dziecka z ojcem kiedy matka fałszywie go oskarży o pedofilię. Zniesienie kar finansowych jeśli matka utrudnia dziecku kontakty oraz zlikwidowanie pojęcia alienacji rodzicielskiej.
#madki #tatacontent #alienacjarodzicielska #dzieci #pieklomezczyzn #p0lka
A Ty cały czas upierasz się, że wyciągnięte wnioski są urojeniami, co jest debilizmem i nieznajomością słów których używasz ¯_(ツ)_/¯
@kiszczak: to te punkty tam są czy nie?
@damch: to co napisałeś jest klamstwem i mogę to udowodnić - w tym wpisie nie ma pytania: https://wykop.pl/wpis/75250031/jakies-nawiedzone-baby-organizuja-pod-sejmem-8-mar/strona/2#264969777
Możesz się z tymi wnioskami nie zgadzać, co nie zmienia faktu, że nazywanie ich urojeniami to błąd semantyczny. Co Ty tutaj chcesz udowadniać skoro po tak długiej dyskusji nadal nie pojmujesz w czym rzecz?( ͡º ͜ʖ͡º)
@kiszczak: nie, albo te punkty są i można je wskazać albo ich nie ma, są tylko wnioski. Nadal tego nie pojmujesz?
Jak widać Ty nadal nie pojmujesz czym są wnioski( ͡º
@kiszczak: doskonale pojmuję czym są wnioski i to co napisałeś uważam za kłamstwo. Ale jeśli ja się mylę to możesz udowodnić że nie łżesz jak pies i wskazać dowód na to że nie pojmuję czym są wnioski.
Cała nasza wymiana zdań jest na to dowodem.
@kiszczak: więc ten dowód wskaż, w czym problem? xD
No to przewiń sobie ten wątek, w czym problem?
@kiszczak: problemem jest to że nie ma tego w tym wpisie więc tego nie znajdę nawet jeśli przewinę tysiąc razy.
@aarahon: Ja bronie prawdy a ze jakis dzban jak ty bedzie w koolko nawijal ze to klamstwo prawdy to nie znieni, ba jeszce bardziej utrwalasz mnie w przekonaniu ze to prawda. Jakbys mial cos w glowie to bys zrozumial jakim pajacem tu jestes i jak wszystkich przekonujesz by byli po przeciwnej stronie niz ty bo z toba to poprostu wstyd,