Aktywne Wpisy
xmadesio +367
#przegryw #motoryzacja #chwalesie
Niecałą godzinkę temu kupiłem swoją pierwszą furkę. 1.5, 85KM, 160k przebiegu.
Ale będzie jeżdżone (ʘ‿ʘ)
Niecałą godzinkę temu kupiłem swoją pierwszą furkę. 1.5, 85KM, 160k przebiegu.
Ale będzie jeżdżone (ʘ‿ʘ)
Bolns_Sesz +315
Muszę się Wam wyżalić. Właśnie wyrzuciłem z domu rodziców brata alkoholika. Od lipca tamtego roku przebywał w domu rodzinnym i znęcał się psychicznie nad nimi. Rodzice lvl 70 i 66. Potrafił każdego wieczoru przyjść do rodziców i wyzywać ich od najgorszych. Z racji tej, że mieszkam 200km od domu rodzinnego, nie bylem świadkiem wielu rzeczy które jeszcze robił. Wyzywał moją żonę jak była w ciąży. Wszelkie wzywanie policji, prośby żeby się ogarnął
Na szczególną uwagę zasługują punkty o nie zmuszaniu dziecka do kontaktów z ojcem po uprzednim wmówieniu dziecku przez matkę, że ono tego nie chce. Zakaz widzenia dziecka z ojcem kiedy matka fałszywie go oskarży o pedofilię. Zniesienie kar finansowych jeśli matka utrudnia dziecku kontakty oraz zlikwidowanie pojęcia alienacji rodzicielskiej.
#madki #tatacontent #alienacjarodzicielska #dzieci #pieklomezczyzn #p0lka
Fajnie, że się wreszcie przyznałeś, że czytanie ze zrozumieniem i kojarzenie faktów jest Ci zupełnie obce. Przynajmniej wiadomo z kim mamy do czynienia.
A mogę i nawet kochankiem Twojej matki( ͡º ͜ʖ͡º) czy
@damch: i pisze to ktoś komu udowodniłem kłamstwo... xD
@kiszczak: nic takiego nie zrobiłem. Znów kłamiesz jak pies.
@kiszczak: nie możesz.
@kiszczak: raczej nie, ktoś taki mógłby gwałcić i zabijać bezbronnych i nawet powieka by nie drgnęła. Tak władnie komuniści robili.
Ależ zrobiłeś, ale z uwagi na Twoje braki w rozumieniu związków przyczynowo skutkowych nie jesteś w stanie tego pojąć.
Znów chcesz używać górnolotnych stwierdzeń, ale wychodzi Ci to żałośnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ona zawsze twierdziła inaczej.
Kolejne,
@kiszczak: ale czego nie jestem w stanie pojąć? xD Czemu tego nie potrafisz napisać tylko korzystasz z takich tanich zagrywek? Tak lubisz kłamstwo i manipulacje?
@kiszczak: to tylko fakt. ;)
@kiszczak: jak ma na imię? xD
@kiszczak:
Komentarz usunięty przez moderatora
@kiszczak: jakich związków przyczynowo skutkowych nie jestem w stanie pojąć?
@kiszczak: ależ tak.
@kiszczak: to skąd wiesz kto to był? Oficer prowadzący ci powiedział?
@kiszczak: twierdzisz że urojeń nie można
Masz odpowiedź na to pytanie w tym wątku, a ja nie lubię się powtarzać.
Ależ nie.
Twój ojciec gdy próbował ją sprzedać.
O tym też już pisałem, a nadal nie wiesz? I Ty twierdzisz, że potrafisz czytać? Nonsens ( ͡º ͜ʖ
@kiszczak: nie kłam, nigdzie tego nie napisałeś.
@kiszczak: będziesz kłócił się z faktami? To typowe dla komunistów...
@kiszczak: czemu kłamiesz? Tak trudno ci prowadzić dyskusję na poziomie że musisz atakować mnie i moją rodzinę? To typowe dla komunistów...
Napisałem. Ćwicz czytanie, a kiedyś to zrozumiesz.
Jak na razie to Ty się kłócisz z faktami upierając się, że wnioski są urojeniami.
Skończ z hipokryzją. Jesteś tutaj pierwszą osobą, która uciekła się do argumentu ad personam
@kiszczak: znów kłamstwo którego nie potrafisz udowodnić xD
@kiszczak: nigdzie tego nie napisałem xD
@kiszczak: nigdzie tego nie zrobiłem. Znów kłamiesz jak ruski pies.
Znów bezproduktywne tupanie nóżką mające na celu zakłamywanie rzeczywistości.
Kłamiesz hipokryto:
Kolejne kłamstwa, które łatwo zweryfikować:
Pierwszy obraziłeś mnie nazywając mnie manipulantem:
Do tego nazywasz mnie komunistą, co również jest obraźliwe. Czegoś jeszcze chcesz się wyprzeć?
Całej reszty nie