Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: czyli tylko insta-kraryny uznajesz za kobiety bo reszta grube i nieatrakcyjne ale masz żal do wszechświata że te karyny zchowują się jak rozpieszczone karyny.
Wzruszające.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): > "Oczywiscie gdybym byl wystarczajaco przystojny, to sama by mi kupowala wszystko, no ale nie jestem wiec musze sie wykazac"

"Oczywiscie tu wjezdza blackpill itd, bo mowie o ladnych, szczuplych dziewczynach. Mozna wziac brzydka czy gruba i one maja nizsze wymagania ale kto chce brzydka laske"

znajdz se tak samo przecietna babe jak przecietny jestes ty, jesli tak samo bedzie sie zachowywac jak locha top, to wtedy marudz ze roszczeniowa
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Skąd wy te laski bierzecie? ja nie mam kwadratowej szczęki, nawet 180cm nie mam i nigdy mi sie nie zdarzyło że jakaś babka chciała ode mnie cokolwiek. Jak już to albo dzieliliśmy na pół albo stawialiśmy sobie naprzemiennie w jakieś inne dni. Jak siedziałem u laski u niej na chacie to sama zamawiała pizze kilka razy i korzystałem z jej żarcia itp

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Ja tam poznałem moją korpo biczę z dwoma magisterkami (finanse i stosunki międzynarodowe) i trzema językami obcymi w wieku 25 lat na portalu online (nie Tinder) kiedy cały czas mieszkałem z rodzicami i jej to nie przeszkadzało, bo myślała logicznie, a nie memami z Onetu, a miesiąc później to ja wprowadziłem się do niej. A jakiś ładny nie to ja nie jestem, typowy szkielet 178cm we flanelowych koszulach
  • Odpowiedz
@mirko_anonim przecież to Ty masz problem aby kogoś znaleźć stąd właśnie ten wpis. XDDDDDD Jakby było inaczej to by tego wpisu nie było. I jakoś moje znajome Polki dobrze się mają za granicą, jak widzę po znajomych to jedna wyszła za Szwajcara a druga za Koreańczyka. Także skończ swoje pitolenie i spójrz w lustro - tam jest źródło problemu. Ale nie mówię tylko o wyglądzie ale ktoś taki jak Ty tak
  • Odpowiedz