✨️ Obserwuj #mirkoanonim Jak sie pozbyć pogoni za nie wiadomo czym? Chciałem pracować jako programista - pracuje, ale w głowie myśli że powinienem robić coś innego. Chciałem w końcu mieć dziewczynę - Mam, ale w głowie myśli że chciałbym mieć lepsza. Chciałem konkretne auto - Kupiłem i tydzień później już myślałem o innym. Nie miałem znajomych - znalazłem ale jednak chciałbym innych. Non stop takie coś mnie dreczy. Ciagle czegos szukam, ale sam nie wiem czego. Można ochujec #kiciochpyta #psychologia #feels
Jak sie pozbyć pogoni za nie wiadomo czym? Chciałem pracować jako programista - pracuje, ale w głowie myśli że powinienem robić coś innego. Chciałem w końcu mieć dziewczynę - Mam, ale w głowie myśli że chciałbym mieć lepsza. Chciałem konkretne auto - Kupiłem i tydzień później już myślałem o innym. Nie miałem znajomych - znalazłem ale jednak chciałbym innych. Non stop takie coś mnie dreczy. Ciagle czegos szukam, ale sam nie wiem czego. Można ochujec
#kiciochpyta #psychologia #feels
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
#filozofia
Chłop czegoś szuka. Kto to widzioł? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@mirko_anonim: BÓG "God can't give us peace and happiness apart from Himself because there is no such thing.” - C.S. Lewis