Aktywne Wpisy

LaudatorLibertatis +704
Mireczki, dzisiaj wjeżdżamy z grubym tematem. Po medialnej burzy na temat zadłużonej agencji marketingowej Roberta Lewandowskiego (STOR9) przyjrzałem się 30 spółkom naszego narodowego czempiona no i znalazłem więcej niż się spodziewałem.
Poniżej opisuję temat skrótowo, ale nagrałem się też i wrzucam znalezisko z prośbą o wykopanie (link), bo są to zupełnie nowe tematy nieopisywane dotychczas przez media.
SPRAWOZDZANIA FINANSOWE
Szereg spółek bardzo luźno traktuje swoje obowiązki w zakresie składania sprawozdań finansowych. Kluczowa w
Poniżej opisuję temat skrótowo, ale nagrałem się też i wrzucam znalezisko z prośbą o wykopanie (link), bo są to zupełnie nowe tematy nieopisywane dotychczas przez media.
SPRAWOZDZANIA FINANSOWE
Szereg spółek bardzo luźno traktuje swoje obowiązki w zakresie składania sprawozdań finansowych. Kluczowa w
źródło: fb1-2026-03-22-1
Pobierz
kutang__pan +25
źródło: 1000010453
Pobierz

#programowanie #programista15k #programista25k #programujzwykopem #programista
@JamesJoyce: to dobrze. widzę, że coś tam kumasz - już tu jeden się zobowiązał za rok mnie zawołać jak chcesz to ty też możesz
@AtlantyQ: skąd pomysł, że to koniec IT?
@IksdeHeheh: wielu programistów nie wyobraża sobie pracy bez ChatGPT, sam używam wersji 3.5 bo bardzo zwiększa wydajność. Jak już rozmawiamy na poważnie to AI nie wykosi programistów tylko każdy będzie mógł się stać programistą bez znajomości języka programowania. Zwiększy to szanse osób, które są mniej techniczne ale bardziej wygadane i potrafią opisać z czym mają problem. Jest to na przykład duża szansa na
@JamesJoyce: nie dziękuj tylko jak będzie trzecia rocznica napaści kacapów na Ukrainę to wspomnij sobie tę rozmowę ;)
p.s.
Fajną masz robotę
@FejsFak: hmm, do końca 2017 Bitcoin też rósł wykladniczo ( ͡° ͜ʖ ͡°)