Aktywne Wpisy

pafffel +1384
Rosołek z mamą #polskiedomy
źródło: temp_file2797839904520334369
Pobierz
Ksemidesdelos +22
nie polecam tych chipsów z Biedronki i przestrzegam przed ich zakupem, no chyba, że ktoś lubi smak octu
ja lubie takie zwykłe solone chipsy i wziąłem te w pośpiechu ale nie doczytałem do końca etykiety
wczoraj wieczorem właczam jakiś #film otwieram chipsy i nie da się tego jeść, smakują jakby ktoś wziął zwykłe solone chipsy i polał je poprostu octem
kwaśne
ja lubie takie zwykłe solone chipsy i wziąłem te w pośpiechu ale nie doczytałem do końca etykiety
wczoraj wieczorem właczam jakiś #film otwieram chipsy i nie da się tego jeść, smakują jakby ktoś wziął zwykłe solone chipsy i polał je poprostu octem
kwaśne
źródło: c7d2795b55774947bbaeb84d93beced5
Pobierz

#programowanie #programista15k #programista25k #programujzwykopem #programista
@JamesJoyce: to dobrze. widzę, że coś tam kumasz - już tu jeden się zobowiązał za rok mnie zawołać jak chcesz to ty też możesz
@AtlantyQ: skąd pomysł, że to koniec IT?
@IksdeHeheh: wielu programistów nie wyobraża sobie pracy bez ChatGPT, sam używam wersji 3.5 bo bardzo zwiększa wydajność. Jak już rozmawiamy na poważnie to AI nie wykosi programistów tylko każdy będzie mógł się stać programistą bez znajomości języka programowania. Zwiększy to szanse osób, które są mniej techniczne ale bardziej wygadane i potrafią opisać z czym mają problem. Jest to na przykład duża szansa na
@JamesJoyce: nie dziękuj tylko jak będzie trzecia rocznica napaści kacapów na Ukrainę to wspomnij sobie tę rozmowę ;)
p.s.
Fajną masz robotę
@FejsFak: hmm, do końca 2017 Bitcoin też rósł wykladniczo ( ͡° ͜ʖ ͡°)