mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Nieugiety
Nieugiety
@mirko_anonim dzisiaj to już nigdzie chyba galerie zamkniete
1
programista15cm
@Dietetyq: wszystkie legalne shoty nie przekraczaja 0.2% thc i to w całości butelki, to nie jest lek żeby miał dawki. To jest jedzenie formalmie.

Przy czym nie przecze że Twój z Holandii był mocniejszy
1
programista15cm
@Dietetyq: koledze co mówi, że medyczna slaba nabiłem bongo około 0.5g w cybuch, wziął na raz to wyglądał jak po kwasie (widziałem go w takiej sytuacji). Podobne problemy w składaniem zdań miał. (Mówię jak to z zewnątrz wyglądało)
1
programista15cm
@mirko_anonim: nie mozesz sobie normalnie kupic prawdziwego ziola jak bialy czlowiek w aptece?
0
Dietetyq
Dietetyq
@programista15cm: może dymu kolega nie lubi a chce poczuć efekty psychoaktywne :p
0
programista15cm
@Dietetyq: a w hempshotach są jakieś poza placebo?
0
Dietetyq
Dietetyq
@programista15cm: nie znam się na tym, ale kiedyś smakowałem takiego "Kubusia" od ziomka i była turbo faze pojawiająca się naprawdę znienacka, zdecydowanie mocniejsze zagranie jak typowa medyczna Aurorka :)
0
programista15cm
@Dietetyq: no ale w takim razie to chyba nie można tego legalnie kupić
0
Dietetyq
Dietetyq
@programista15cm: można kupić legalnie - patent polega na tym, że polskie ustawodawstwo reguluje minimalną dopuszczalną zawartość THC w JEDNEJ DAWCE preparatu

w tym "kubusiu" masz ze 30 dawek i nawet takie małe poidełko jak na syropku na kaszel

a wiadomo, że aby uzyskać efekt psychoaktywny to małolaty piją to na 2 łyki ^^
0
Dietetyq
Dietetyq
@programista15cm: nwm Panie co to było, ale mocny temat a ja z medyczną mam do czynienia więc efekt placebo odpada :P
0