Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +20
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
WykopX +570
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Jak to rozegrać, żeby można było nosić b--ń przy sobie? Czy jako zwykły obywatel mam możliwość nabycia broni do celów ochrony osobistej? Chyba nie?
Czy należąc do koła sportowego mogę nosić b--ń przy sobie i w razie potrzeby bronić się przy jej pomocy?
Jak to widzi polskie prawo?
Chciałbym mieć b--ń ale nie chcę zostać mundurowym.
DODATKOWO W PRZYPADKU BRONI W CELACH OCHRONY OSOBISTEJ:
udokumentowane stałe, realne i ponadprzeciętne zagrożenie życia, zdrowia lub mienia;
Czy za ponadprzeciętne zagrożenie można uznać ludzi głosujących na PiS i Tuska?
@e-stark: ty jesteś agentem
Może i gorszy ale w przeciwieństwie do zapalniczki to możesz pójść do mamra jak zgubisz albo ktoś Ci go zabierze ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Aureilon: po tym co usłyszałem otrzeźwiałem i nie mam potrzeby robić sobie problemów więc patentu nie robię.
Nie dopóki prawo się nie zmieni