@mirko_anonim przede wszystkim to laska jest atrakcyjna dla otoczenia przez sam fakt bycia laską, a cała reszta to implikacje tego stanu. A to oczywiste, że mężczyzna, by być atrakcyjnym, musi w to włożyć ogrom wysiłku, a i to nie daje gwarancji, że będzie pożądany.
@mirko_anonim dlatego prędzej docenię chociażby srednia sylwetkę u chłopa, niż u laski, gdzie wystarczy dobry układ kostny, smukła sylwetka i każdy ślini ( ͡º͜ʖ͡º)
@Mikolajstawrogin: szczególnie bezdomne, nadużywające alko takie matki zarobione co nie używają żadnych kosmetyków, może kobiety bardziej działają ciuchami, kosmetykami, makijażem, zabiegami, dieta ale nadal jest to w ch* roboty i w ch* pieniędzy. A wy widzicie tylko końcowy efekt nie wiedząc że to całe życie dbania o siebie bez odstępstw.
Anonim (nie OP): Ja jestem szczuplutki dżokej startujący w amatorskich zawodach, i trochę tenis i maratony biegowe, ale nie na czas - wielkiej klaty nie mam, a na panny nie narzekam.
Dobry garniak na moją szczupłą sylwetkę > robienie karykaturalnie dużych mięśni.
Wielkich byków szukają tylko właśnie panny chodzące na siłkę, survivorship bias, ale to nie jest jakaś uniwersalny standard
Weź potem spróbuj przebiec takiego ultrasa, iść się powspinać, ścigać konno itd. jak sobie zrobisz wielgaśne mięśnie.
@mirko_anonim: niektorzy moga to dosc sensownie wybalansowac ale masz racje dotlenienia braknie prawie kazdemu jesli wazy powyzej 10kg ponad wzrost bez 1 z przodu
Niektórzy, gdyż większość nigdy nie dojdzie.
Siłownia dla mezczyzn to cope
Liczy sie morda i wzrost
Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym
@ren-downhill: to prawda - beda cie lubli ale kolesie xd
Dobry garniak na moją szczupłą sylwetkę > robienie karykaturalnie dużych mięśni.
Wielkich byków szukają tylko właśnie panny chodzące na siłkę, survivorship bias, ale to nie jest jakaś uniwersalny standard
@mirko_anonim: niektorzy moga to dosc sensownie wybalansowac ale masz racje dotlenienia braknie prawie kazdemu jesli wazy powyzej 10kg ponad wzrost bez 1 z przodu