Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim przede wszystkim to laska jest atrakcyjna dla otoczenia przez sam fakt bycia laską, a cała reszta to implikacje tego stanu. A to oczywiste, że mężczyzna, by być atrakcyjnym, musi w to włożyć ogrom wysiłku, a i to nie daje gwarancji, że będzie pożądany.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim dlatego prędzej docenię chociażby srednia sylwetkę u chłopa, niż u laski, gdzie wystarczy dobry układ kostny, smukła sylwetka i każdy ślini ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Mikolajstawrogin: szczególnie bezdomne, nadużywające alko takie matki zarobione co nie używają żadnych kosmetyków, może kobiety bardziej działają ciuchami, kosmetykami, makijażem, zabiegami, dieta ale nadal jest to w ch* roboty i w ch* pieniędzy. A wy widzicie tylko końcowy efekt nie wiedząc że to całe życie dbania o siebie bez odstępstw.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Ja jestem szczuplutki dżokej startujący w amatorskich zawodach, i trochę tenis i maratony biegowe, ale nie na czas - wielkiej klaty nie mam, a na panny nie narzekam.

Dobry garniak na moją szczupłą sylwetkę > robienie karykaturalnie dużych mięśni.

Wielkich byków szukają tylko właśnie panny chodzące na siłkę, survivorship bias, ale to nie jest jakaś uniwersalny standard
  • Odpowiedz
Weź potem spróbuj przebiec takiego ultrasa, iść się powspinać, ścigać konno itd. jak sobie zrobisz wielgaśne mięśnie.

@mirko_anonim: niektorzy moga to dosc sensownie wybalansowac ale masz racje dotlenienia braknie prawie kazdemu jesli wazy powyzej 10kg ponad wzrost bez 1 z przodu
  • Odpowiedz