Wpis z mikrobloga

@ksndr: No pisałem, że trochę dbać nie jeżdżąc po dziurach. Sprawdzając poziom oleju, płyn chłodniczy i chociaż opony, hamulce. Pół biedy jak jeszcze jeździsz gdzieś niedaleko po mieście wokół komina i jak się coś stanie to nie będzie duży problem, ale problem już się pojawi gdy będziesz musiała jechać gdzieś do innego miasta wojewódzkiego nawet te 200 km w jedną stronę i okaże się, że płyn chłodniczy gdzieś wyciekł i
  • Odpowiedz
@WielkiNos: jestem pełen podziwu dla ciebie, że mimo tak wielkiej bezużyteczności kobiet, a wręcz szkodliwości dla świata, ty (jako jedna z niewielu k0biet świadomych zagrożeń płynących z istnienia waszej plci) jeszcze nie strzelilas samobója z racji, że jesteś jedną z nich. Tylko wiadomix, tą swiadomą.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: nie zrozumiałem tego odniesienia. Chyba jeszcze nie wszedłem na tak wysoki poziom świadomości antykobiecej.

Edit a dobra, chodzi o SamcaAlfa. Nie, to nie ja. Robisz dobrą robotę, Wałcz z kobietami.
  • Odpowiedz
  • 1
@Returned bracia samcy - faceci dumni np. z tego, że kobiecie wypadły zakupy z torby na podłogę i zbierała je klęcząc przed nimi a oni się cieszą, że nie pomogli.

Kobiety są bardzo potrzebne. Ja się czepiam tylko tych nie teges. A ten temat jest z przymrużeniem oka.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: z tym, że większość Twojej aktywności na wykopie to czepianie się kobiet "nie ten teges". Za co bardzo szanuję. Może i jesteś kobietą, ale dla mnie, to jesteś porządny facet #pdk piąteczka.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: ale trochę tutaj smutam też, bo sporo aut jest nieprzystosowanych do średniego wzrostu kobiet (i niektórych mężczyzn). Ja mam wybór albo widzieć co przede mną, albo docisnąć sprzęgło do końca. Pytam się koleżanek jak one jeżdżą, to mówią, że nie dociskają sprzęgła. Muszę kupić automat (,)
isomalta - @WielkiNos: ale trochę tutaj smutam też, bo sporo aut jest nieprzystosowan...
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Pamiętam, że taki opis był zaletą na allegro w aukcjach telefonów (gdy na allegro panowaly jeszcze aukcje :). Ale co do samochodu faktycznie - potencjalnie jeśli nie obcierki to po prostu brak regularnego serwisu (dopiero przy awarii) i pałowanie sprzęgła. Z drugiej strony to nieregularny serwis to u połowy januszy.
  • Odpowiedz
@CybernetycznyMozgKorwina: Ja jak pierwszy raz wsiadłem... To chrzestnej Maluch był połową w drewnianej szopce ( ͡ ͜ʖ ͡) miałem 5lat XD pojęcia Nie miałem co tam robiłem. Ale wajchę skrzyni biegów przełożyłem i z górki stoczył się prosto do celu. Mój pierwszy wypadek (òóˇ)
Problem to moje drugie imię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz