Aktywne Wpisy

obszarnik +132
Bardzo spodobało mi się wczorajsze zesrańsko części ludzi spod tagu #polskieonuce o to, że podróżnik z kanału Jak To Daleko odwiedza Białoruś. Gościu od lat odwiedza niebezpieczne kraje, gdzie prawie każdy z was bałby się postawić stopę. I nie jest to nic dziwnego, ale on tam jedzie i pokazuje te kraje takimi jakimi są, pokazuje miasta takie, jak faktycznie wyglądają i rozmawia z lokalnymi ludźmi.
Koleś był choćby w Iraku,
Koleś był choćby w Iraku,
źródło: Obrazek
Pobierz
Mega_Smieszek +178
Jak ja się cieszę, że dane mi było urodzić się w czasie kiedy Peter Jackson se postanowił, że "a pierdykne se Władcę pierścieni". To jest takie złoto, że ja nawet nie. To się w ogóle nie zestarzało. Ja to oglądam i wiem co się stanie i dalej se oglądam. I dalej jestem zaangażowany w tę opowieść.
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
źródło: wladca-pierscieni-trylogia-b-iext122329444
Pobierz

#kierowcy #samochody #logikaniebieskichpaskow
źródło: temp_file8419272411118544477
PobierzZ kobietami jest ten problem, że nie przyjmują krytyki, bo zaczynają płakać, dlatego tak często do rzeczy typu "parkowanie" zabiera się chłop.
@Krol_Karo ja przyjmowałam. Jak ojciec mnie strofował, że najeżdżam na wszystkie studzienki to się starałam nie najeżdżać. Jak twierdził, że jadę za blisko prawej na mało uczęszczanej drodze to też się poprawiałam.
@onepnch tak samo jak, że autem jeździł starszy pan z żoną. Gdyby ktoś zobaczył jak mój przygłuchy dziadek daltonista pilował sprzęgło i tłukł auto najeżdżając na krawężniki jeżdżąc po nich podwoziem to by już wolał kupić auto od driftera.
@Krol_Karo w sumie tak. Uczył jak kopać w jaja chłopaków jak mnie zaczepiali.
@WielkiNos: Ważny anegdotyczny przypadek. Od tego uzależnie swoje wybory.
Podobnie np. "stary Niemiec tylko do kościoła jeździł", to może być
https://www.youtube.com/watch?v=qG4IaHgqH00
Aż wyobrażam sobie jak w domu mają czysto.
Użytkowany przez kobietę - tylko jeśli jakiś mężczyzna dbał o to auto.
@Nowystaryziel: a jak mają traktować? xD