Aktywne Wpisy

WilkMcQuey +446
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ReduktorGowna +49
Mirki, ja już naprawdę nie ogarniam tego świata. Wpadłem do sklepu po zwykły mus dla małego, te w tubkach, żeby se wycisnął i był spokój. Wszystko robiłem na na szybko, bo dziecko jęczy, ja ledwo żyję.
W domu mu daję tę tubkę, a on od razu twarz jakby mu ktoś smołę podał. Myślę: "co znowu, może mu się wiśnia przejadła". Patrzę na opakowanie i mnie z krzesła prawie zdjęło. To był KONCENTRAT
W domu mu daję tę tubkę, a on od razu twarz jakby mu ktoś smołę podał. Myślę: "co znowu, może mu się wiśnia przejadła". Patrzę na opakowanie i mnie z krzesła prawie zdjęło. To był KONCENTRAT
źródło: 1000015613
Pobierz

Są tu jakieś #rajstopiary?
Ja jestem ogromnym fanem. I mam to szczęście, że moja panna nie dość, że jest tego najzupełniej świadoma, do tego mega świetnie w nich wygląda i przede wszystkim (ku mojej nieukrywanej radości) lubi nosić.
Wiadomo - Wy, dziewczyny, lubicie rzecz jasna nosić, ale czy Waszych mężczyzn też to kręci?
To, że moja panna świetnie w nich wygląda to nie pozostawia wątpliwości:
źródło: 1
Pobierzźródło: temp_file3963583688919753542
PobierzPrzede wszystkim ta dziewczyna co ją podesłałeś to jest niebieskooką blondyną. Moja N. ma brązowe włosy i brązowe oczy, a twarz w kształcie serca. Może tylko ta oliwkowa cera jest trochę
Ale naprawdę mówisz, że na chińskich stronkach można kupić takie rajstopy, które które jakością nie będą odbiegały od tych markowych? Bo ja czasem mojej pannie z przydarzających się okazji robię prezent w postaci rajstop zwykle z Calzedonii. Rzeczywiście nie są tanie, ale są wspaniale wykonane - jakość zdecydowanie nadąża za ceną. W
A temat dotyczy rajstop i tego, że chciałem się pochwalić moją panienką. A jeśli nie masz nic do powiedzenia w temacie, to nie będę Cię na przyszłość zapraszał do dyskusji.
źródło: 6
Pobierz