Wpis z mikrobloga

#rajstopy #rajstopki #rajstopiary #ponczochy

Są tu jakieś #rajstopiary?

Ja jestem ogromnym fanem. I mam to szczęście, że moja panna nie dość, że jest tego najzupełniej świadoma, do tego mega świetnie w nich wygląda i przede wszystkim (ku mojej nieukrywanej radości) lubi nosić.

Wiadomo - Wy, dziewczyny, lubicie rzecz jasna nosić, ale czy Waszych mężczyzn też to kręci?
To, że moja panna świetnie w nich wygląda to nie pozostawia wątpliwości:
koloros - #rajstopy #rajstopki #rajstopiary #ponczochy

Są tu jakieś #rajstopiary?

J...

źródło: 1

Pobierz
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@koloros: ale żeby takie fikoly robić, żeby nas oszukać, że się ma dziewczynę, to pierwszy raz widzę. Rajstopy, damskie ciuszki, makijaż, peruka... Trochę stary przesadziłeś z baitem. Na szczęście wykop to taki polski 4chan, tylko z inteligentniejszy mi użytkownikami i nikt nie łyka ściemy, że na tym zdjęciu jest "twoja dziewczyna". Ale jeśli cię to pocieszy, to widać, że trochę wysiłku włożyłeś w te przebieranki.
  • Odpowiedz
  • 0
@drobne_na_taryfe: Ale znaczy, że co @InnyWymiar90 ? Że to jest moja panna? O nie :D Czy to masz na myśli, że jest po prostu podobna? Bo to też nie bardzo wchodzi w grę... ()
Przede wszystkim ta dziewczyna co ją podesłałeś to jest niebieskooką blondyną. Moja N. ma brązowe włosy i brązowe oczy, a twarz w kształcie serca. Może tylko ta oliwkowa cera jest trochę
  • Odpowiedz
  • 0
@mishka49: O, dzięki bardzo. Ale ja raczej nie po to pytam o tutejsze rajstopiary, żeby mi miało coś skapnąć ;-) W tym celu to ja mam moją własną ^_^ Chciałem tylko porozmawiać trochę w temacie tych fascynacji, bo one jednak są całkiem powszechne.
  • Odpowiedz
  • 0
@salad_fingers: Super! To mi przywracasz wiarę w tutejszą społeczność ;P Bo to tak trochę szok i niedowierzanie się pojawia jak taki, dajmy na to @Returned nie jest świadom tego jak wygląda kobieca budowa ciała, a dzieckiem już raczej przestał być (ʘʘ) I, że przy takich turbo szerokich biodrach, jakie ma moja N. musi chyba zakładać chłop, że to bardzo "męskie", skoro mnie w tych fotkach
  • Odpowiedz
  • 0
@Flypho: O nie, nie w tym przypadku. Ale ja tak z przymrużeniem oka spytam czy kolejny chłop nie wie jak wygląda kobiece ciało? ;) A tak już poważnie, to naprawdę nie zdawałem sobie sprawy z tego na jaką skalę faktycznie mężczyźni przebierają się za kobiety i wstawiają tu fotki :o
  • Odpowiedz
  • 0
@powodzenia: Ale to nie przejdzie w tym wypadku... Ja się np. za kobietę nie przebieram, więc taki tag byłby niewłaściwy. No ja w tym wypadku nie pomogę. Będziesz musiał szukać gdzie indziej. Ale na pewno znajdziesz, tutaj jest naprawdę dużo takich co się za kobiety przebierają ;-)
  • Odpowiedz
  • 1
@Demonreborn: Bardzo serdecznie dziękuję za miłe słowa :) Faktycznie z tym wygrałem, bo moja N. jest bardzo piękna.
Ale naprawdę mówisz, że na chińskich stronkach można kupić takie rajstopy, które które jakością nie będą odbiegały od tych markowych? Bo ja czasem mojej pannie z przydarzających się okazji robię prezent w postaci rajstop zwykle z Calzedonii. Rzeczywiście nie są tanie, ale są wspaniale wykonane - jakość zdecydowanie nadąża za ceną. W
  • Odpowiedz
  • 0
@Tratak: Nie podważam, skoro uważasz że może tak być. Ale ja np. zdecydowanie nie jestem i fotki swojego ciała raczej tutaj nie zapodam ;-)
  • Odpowiedz
  • 0
@Returned: Tu jest ta druga fotka, o której wspomniałem:

A temat dotyczy rajstop i tego, że chciałem się pochwalić moją panienką. A jeśli nie masz nic do powiedzenia w temacie, to nie będę Cię na przyszłość zapraszał do dyskusji.
koloros - @Returned: Tu jest ta druga fotka, o której wspomniałem:

A temat dotyczy r...

źródło: 6

Pobierz
  • Odpowiedz