Aktywne Wpisy

vulfpeck +861

mirko_anonim +58
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to

Są tu jakieś #rajstopiary?
Ja jestem ogromnym fanem. I mam to szczęście, że moja panna nie dość, że jest tego najzupełniej świadoma, do tego mega świetnie w nich wygląda i przede wszystkim (ku mojej nieukrywanej radości) lubi nosić.
Wiadomo - Wy, dziewczyny, lubicie rzecz jasna nosić, ale czy Waszych mężczyzn też to kręci?
To, że moja panna świetnie w nich wygląda to nie pozostawia wątpliwości:
źródło: 1
Pobierzźródło: 2
PobierzNo i po cóż też miałbym się sam przebierać w rajstopy, skoro mam pannę, która lubi je nosić. Niby tego nie próbowałem, ale na sobie na pewno by mnie tak nie kręciły jak na niej ;-)
Mam za to penisa przecież! o!
Utoższamiać mojej panny budowę ciała z moją to tego jeszcze nie grali :D
I co to byłby za pedał co posuwa panienkę? ;-)
To jest jedna sprawa. Ale czy Wy kobiety nigdy nie mieliście, że nie odróżniacie kobiecej od męskiej budowy ciała? XD
Ja się chcę tutaj moją panną pochwalić, a ci do mnie mówią, że to ja sam jestem XD
Ale dobrze, ok, mam zgodę na fragmencik twarzy ;-)
Tutaj w ubranku, ale w tym samym miejscu - żeby nie było.
źródło: 3
PobierzA tutaj ubranko, spódniczka i piękny uśmiech :)
źródło: 4
PobierzTeraz możecie mi zachwalać panienkę bez obaw o swoją orientację seksualną ;-)
@koloros: jakiś czas temu @kontodlabeki wrzuciła zdjęcie nóg w rajtkach, zagadaj może coś ci skapnie
@koloros: odróżniamy odróżniamy, tutaj zadanie nie było wcale trudne - nawet nie trzeba było sprawdzać w jakich tagach wypisujesz, zrobiłem to dopiero dla potwierdzenia ;)
Kolejny chłop się za babe przebral? XD
Komentarz usunięty przez moderatora