Wpis z mikrobloga

#rajstopy #rajstopki #rajstopiary #ponczochy

Są tu jakieś #rajstopiary?

Ja jestem ogromnym fanem. I mam to szczęście, że moja panna nie dość, że jest tego najzupełniej świadoma, do tego mega świetnie w nich wygląda i przede wszystkim (ku mojej nieukrywanej radości) lubi nosić.

Wiadomo - Wy, dziewczyny, lubicie rzecz jasna nosić, ale czy Waszych mężczyzn też to kręci?
To, że moja panna świetnie w nich wygląda to nie pozostawia wątpliwości:
koloros - #rajstopy #rajstopki #rajstopiary #ponczochy

Są tu jakieś #rajstopiary?

J...

źródło: 1

Pobierz
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@koloros: Zależy od produktu - Polecam czytać komentarze, te z największą ilością i załączonymi zdjęciami jako "dowód", faktycznie są legitne :D U mnie hitem są zimowe z SHEIN. Jakość fantastyczna, cieplejsze niż spodnie więc na zimne dni idealne, wyglądają fajnie :P Generalnie rajstopy "na codzień" często są z tego samego lub podobnego materiału i mi zawsze starczają na max 4 razy, więc nie lubię przepłacać :D Jeśli chodzi o koronki
  • Odpowiedz
  • 0
@koloros co to za babcina sukienka, a rajstopy okropne - jak kolarki. Lubię rajstopy ale można kupić o wiele ładniejsze niż te zaprezentowane
  • Odpowiedz
  • 0
@koloros i przy okazji który normalny facet chwali się swoją babą w necie. Ja bym nie chciała by mój niebieski wrzucał np moje zdjęcia gdzie widać mi kawałek cycka tak jak ty to zrobiłeś. Masakra
  • Odpowiedz
np. @Pietruchoowy @IlllIlIIIIIIIIIlllllIlIlIlIlIlIlIII @Flypho @Przypadkowy piszą to zupełnie ironicznie.

@koloros: z nimi, z @szzzzzz, z @powodzenia i paroma innymi osobami gadamy dość regularnie na discordzie (mamy taki wykopowy serwer) i gadaliśmy też o Tobie i serio nikt tego ironicznie nie bierze. Jeśli cię to pocieszy, to gdybym cię spotkał w barze będąc mocno pijanym, to może, mooooze mógłbym się nadziać ;) ale poważnie
  • Odpowiedz
  • 0
@MajsterOfWihajster: O nie, konto na wykopie to już mam ponad dwa lata, ale to może dużo tutaj zależeć od tego wśród jakich użytkowników się obracałem, bo jednak nawet tutaj, jak się okazało, można było prowadzić ciekawe, merytoryczne, rozwijające dyskusje w oparciu o światopogląd naukowy. Czy oscylujące wokół moich zainteresowań i projektowanych badań z zakresu psychologii. To tutaj rzadkość, ale się da - tam się głównie obracałem.
  • Odpowiedz
  • 0
@powodzenia: Spokojnie, spokojnie, nie oburzaj się tak znowu, nie było żadnego "bejtowania". :D To raczej moja chęć dobrej zabawy w zetknięciu z człowiekiem, który jakby żył pod kamieniem i nie wiedział jak wygląda kobiece ciało - tam w tych wypowiedziach i założeniach do takich absurdów dochodziło, że włosy na rękach stają! (ʘʘ) Ja już się dowiedziałem, że jest tu dużo tych tak zwanych transwestytów, ale litości!
  • Odpowiedz
  • 0
@Flypho: Hahah, ej to jest super! Nie wpadłbym na to, że jeszcze gdzieś tutaj da się dopatrywać "spisku mężczyzny" XD Wierzę w Twoją inteligencję jak coś i odbieram komentarz jako ironię ;-)

A selfiaki wprost od panny! No bo nie było mnie akurat w tym czasie przy N. Nakreśliłem jej sytuację i poprosiłem o to co było potrzebne ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@szzzzzz: Nie nie, no daj spokój - te co dałem były uzasadnione. Bardziej odważnych to tutaj nie. :D Zresztą sam temat przecież dotyczy tylko tych dwóch pierwszych - pierwotnych fotek ;-)
  • Odpowiedz
  • 0
@Demonreborn: Dziękuję bardzo za ogrom wyczerpujących informacji w temacie. Na pewno przy okazji następnego zakupu skieruję moją uwagę na chińskie stronki i komentarze tam zawarte. Myślę, że dobrze będzie się przekonać czy rzeczywiście są one dobrej jakości. Tutaj jeszcze jest jeszcze kwestia użytkowania, prawda? Tego czy dziewczyna ma talent do szybkiego dziurawienia założonych rajstop i jak szybko potrzebne są nowe ;D Moja panna raczej lubi te cienkie, te do maks
  • Odpowiedz
  • 0
@Puccaa: Dzięki bardzo za opinię! Co do tych rajstop to się nawet mogę zgodzić, bo panna założyła do selfiaków akurat te z bardzo długą, dużą częścią majteczkową - co też tak średnio lubię. A mimo tego i tak wygląda w nich wystrzałowo (ʘʘ) Ale ostatnio kupiliśmy w Calzedoni takie, w których nie ma zupełnie części majteczkowej i w takich wygląda już bardzo seksownie. Ogólnie rzecz ujmując
  • Odpowiedz
  • 0
@Puccaa: Spokojnie, spokojnie, nie oburzaj się tak ;P

Na fotki musiałem mieć zgodę. Inaczej N. by mnie chyba zadusiła we śnie ʕʔ Ale luzik - ona nie z tych co by miała te niezdrowe, pruderyjne, fałszywie skromne zahamowania w kwestii własnego ciała. I to też mnie bardzo cieszy, bo uwielbiam jej ciało. Jeśli jest piękne, seksowne to nie dziwota, że chce się nim chwalić. Przynajmniej nie dziwota dla
  • Odpowiedz
  • 0
@Returned: Więcej fotek nie dostaniesz, nie nie ;-) Musisz się nacieszyć tymi co dałem.

Niech będzie, że akceptuję fakt, że nie rozpoznałbyś kobiety nawet gdyby Ci pi.zdę pokazała.
Z takim podejściem to pewnie gdybyś już pi.zdę na oczy zobaczył, to zastanawiałbyś się, czy aby Twój ojciec nie ma takiej samej :D

To co jeszcze wcześniej mogło być śmieszne to było. Tam, gdzie tutejsi bawili się trochę ironią, to spoko. Teraz, po fotkach mojej
  • Odpowiedz
@koloros: to twoje alter ego, N., jak je rozwijasz? Narcotica? Nie martw się, mi nie chodzi o żadne fotki. Gdybym chciał jakieś seksualne materiały z neta, to bym sobie włączył losową stronę p---o. Kurczę, tak po głębszym zastanowieniu to może faktycznie trochę przeciąłem. Żyjemy w bardziej progresywnych czasach i powinienem zaakceptować fakt, że możesz mieć swoje Alter ego, póki nikomu krzywda się nie dzieje. Ale serio, zjedz coś.
  • Odpowiedz
@koloros:
Dobrą łapę ma ta twoja N. Ja mam 20 cm w nadgarstku i moja ręka wyglądałaby przy niej jak ręka dziecka. Spróbowałbym się z nią na rękę.
  • Odpowiedz