Aktywne Wpisy
freepoint +700
Muszę pochwalić firmę Piątnica, tą od produktów sypkich, nie nabiałów, za wsparcie w ważnej dla mnie sprawie, rezultat w komentarzu. #heheszki
źródło: 1000010118
Pobierz
kopek +270
źródło: FB_IMG_1739382926494
Pobierz

Są tu jakieś #rajstopiary?
Ja jestem ogromnym fanem. I mam to szczęście, że moja panna nie dość, że jest tego najzupełniej świadoma, do tego mega świetnie w nich wygląda i przede wszystkim (ku mojej nieukrywanej radości) lubi nosić.
Wiadomo - Wy, dziewczyny, lubicie rzecz jasna nosić, ale czy Waszych mężczyzn też to kręci?
To, że moja panna świetnie w nich wygląda to nie pozostawia wątpliwości:
źródło: 1
PobierzKażde zdjecie to selfie i na prawie każdym jest ucięta dłoń z podejrzanie grubym nadgarstkiem xD.
Komentarz usunięty przez autora
@koloros: z nimi, z @szzzzzz, z @powodzenia i paroma innymi osobami gadamy dość regularnie na discordzie (mamy taki wykopowy serwer) i gadaliśmy też o Tobie i serio nikt tego ironicznie nie bierze. Jeśli cię to pocieszy, to gdybym cię spotkał w barze będąc mocno pijanym, to może, mooooze mógłbym się nadziać ;) ale poważnie
A selfiaki wprost od panny! No bo nie było mnie akurat w tym czasie przy N. Nakreśliłem jej sytuację i poprosiłem o to co było potrzebne ( ͡º ͜ʖ͡º)
Na fotki musiałem mieć zgodę. Inaczej N. by mnie chyba zadusiła we śnie ʕ•ᴥ•ʔ Ale luzik - ona nie z tych co by miała te niezdrowe, pruderyjne, fałszywie skromne zahamowania w kwestii własnego ciała. I to też mnie bardzo cieszy, bo uwielbiam jej ciało. Jeśli jest piękne, seksowne to nie dziwota, że chce się nim chwalić. Przynajmniej nie dziwota dla
Niech będzie, że akceptuję fakt, że nie rozpoznałbyś kobiety nawet gdyby Ci pi.zdę pokazała.
Z takim podejściem to pewnie gdybyś już pi.zdę na oczy zobaczył, to zastanawiałbyś się, czy aby Twój ojciec nie ma takiej samej :D
To co jeszcze wcześniej mogło być śmieszne to było. Tam, gdzie tutejsi bawili się trochę ironią, to spoko. Teraz, po fotkach mojej
źródło: conspiracy-keanu
PobierzDobrą łapę ma ta twoja N. Ja mam 20 cm w nadgarstku i moja ręka wyglądałaby przy niej jak ręka dziecka. Spróbowałbym się z nią na rękę.
Komentarz usunięty przez autora
Z głupimi wątpliwościami i niedorzecznymi teoriami zapraszam w poprzedni:
https://wykop.pl/wpis/75097733/rajstopy-rajstopki-rajstopiary-ponczochy-sa-tu-jak#264322479