Wpis z mikrobloga

=====================[DARMOWA GRA NA GOG]===================

FlatOut za D̲A̲R̲M̲O̲ w GOG

OCENA
METASCORE: 71 / USER SCORE 7.7
STEAM: Bardzo pozytywne (4,033 ocen)

DATA WYDANIA: 7 grudnia 2005

AKTUALNE❗ do 17.02 godzina 15:00

Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca epic zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane. Jest też tam informacja jak się usunąć z listy wołania.

#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #grajzwykopem #cebula #pcmasterrace #gog #cebuladeals #gryzadarmo #zainteresowania

Wołam plusujących poniższych treści:
https://wykop.pl/wpis/74428533/nowa-lista-do-wolania-na-moje-wpisy-o-darmowych-gr

@Metodzik +4338
Nowa lista do wołania na moje wpisy o darmowych grach od GOGa. Wołam TYLKO do darmowych gier na GOG

➡ Chcesz być wołany/a do wpisów z DARMOWYMI gramy na GOGa ?
➡ Zaplusuj ten wpis!

➡ Nie chcesz już być dalej wołany / chcesz się usunąć z listy do wołania?
Metodzik - =====================[DARMOWA GRA NA GOG]===================

FlatOut za D...
  • 145
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dumpmuzgu: Akurat jeżeli chodzi o fizykę to BeamNG jest obecnie topką, najbardziej realistyczna ze wszystkich. Tyle że, wiadomo, nie daje to tej samej frajdy co Flatout.

A co do PhysX, ta technologia nie miała większej przyszłości. Jej funkcjonalność ograniczała się do symulacji efektów wizualnych, jak np. krew i powiewające kawałki materiału w Borderlands 2, i wymagała kart graficznych Nvidii. Wcześniej wymagało innych dedykowanych kart, ale po zakupieniu technologii przez zielonych
  • Odpowiedz
@Metodzik: zajebista gierka, pamiętam jak za dzieciaka grałem, wrażenie zrobiło na mnie jak sie w coś p--------o to hipek wylatywał przez przednia szybę xD i jeszcze takie minigierki były że sie tego naszego ludka w----------o jak najdalej w powietrze, tak jak rzut wzwyż albo do tarczy za punkty xD

@Pally: do dziś pamiętam jak na różne święta bracia się zjeżdżali i na zmianę graliśmy w różne konkurencje. Kręgle,
  • Odpowiedz
@supra107: Nie wiem czy jest mniej frajdy. Wreckfest zachowuje idealny balans imho, przez wielu jest ceniony właśnie jako jedna z niewielu nowych arcade'ówek które nie posysają
  • Odpowiedz
@Metodzik: Format 4:3 rozciągnięty zawsze się będzie kojarzył z kiczem. Trzeba było znaleźć wideo, które nie jest rozciągnięte.

Warto się trochę doinformować na PCGaming Wiki, czy istnieje jakikolwiek Widescreen Fix. .. No i istnieje. Spójrz tylko na screen.
Rosjanin "13AG" zrobił zestaw kilkudziesięciu takich fixów do gry. Najpopularniejszy z nich to Widescreen Fix do GTA San Andreas.
rukh - @Metodzik: Format 4:3 rozciągnięty zawsze się będzie kojarzył z kiczem. Trzeba...

źródło: main2

Pobierz
  • Odpowiedz
@rukh: No ThirteenAG to kozak. Fixy widescreen do pierdyliarda gier, mody do trylogii GTA takie jak 2DFX, FusionFix do GTA IV, i do tego Ultimate ASI Loader. Nawet zrobił poprawki do VCS/LCS na emulatorach.

Ale jak wspomniałeś o jego narodowości to pewnie połowa wykopków narobi w gacie i będzie pykać w rozciągniętym 4:3. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz