Wpis z mikrobloga

=====================[DARMOWA GRA NA GOG]===================

FlatOut za D̲A̲R̲M̲O̲ w GOG

OCENA
METASCORE: 71 / USER SCORE 7.7
STEAM: Bardzo pozytywne (4,033 ocen)

DATA WYDANIA: 7 grudnia 2005

AKTUALNE❗ do 17.02 godzina 15:00

Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca epic zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane. Jest też tam informacja jak się usunąć z listy wołania.

#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #grajzwykopem #cebula #pcmasterrace #gog #cebuladeals #gryzadarmo #zainteresowania

Wołam plusujących poniższych treści:
https://wykop.pl/wpis/74428533/nowa-lista-do-wolania-na-moje-wpisy-o-darmowych-gr

@Metodzik +4338
Nowa lista do wołania na moje wpisy o darmowych grach od GOGa. Wołam TYLKO do darmowych gier na GOG

➡ Chcesz być wołany/a do wpisów z DARMOWYMI gramy na GOGa ?
➡ Zaplusuj ten wpis!

➡ Nie chcesz już być dalej wołany / chcesz się usunąć z listy do wołania?
Metodzik - =====================[DARMOWA GRA NA GOG]===================

FlatOut za D...
  • 145
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nanchi: Ciebie na świecie jeszcze nie było gdy ta gra wyszła i robiła furorę. Była sprzedawana na płytach DVD, pewnie takich na oczy nie widziałeś. Ale nie ma co się spodziewać dobrych gustów od fana Hazbin Hotel i polskiej polityki. xD

@Metodzik: Wprawdzie mam już na płytce i 1 i 2 ale dodam sobie, co mi tam.

Swoją drogą nazwa kategorii gier wyścigowych na wyprzedaży walentynkowej, bardzo fajna
supra107 - @Nanchi: Ciebie na świecie jeszcze nie było gdy ta gra wyszła i robiła fur...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@yvnz: No, dwójka jeden z najlepszych soundtracków w historii, tuż obok Most Wanted 2005 i Saints Row 2. A intro i w jedynce i w dwójce porządnie budowało oczekiwania tego co będziesz robić w grze. Flatout 1 i 2 to były prawdziwe gry. Nie dla realizmu, nie dla kasy, tylko dla czystej frajdy.

Pamiętam jak ogrywałem demo Flatouta 1 z płytki z Kaczora Donalda na której była też pełna wersja
supra107 - @yvnz: No, dwójka jeden z najlepszych soundtracków w historii, tuż obok Mo...
  • Odpowiedz
@zdjecie_z_wenszem: Nadal się trzyma dobrze. Tam fizyka i model zniszczeń był skrojony pod frajdę a nie realizm, i gra nadal sprawia tyle samo frajdy co 20 lat temu. Tak samo jak Most Wanted 2005.

Bugbear 14 lat później stworzył Wreckfest z fizyką i modelem zniszczeń z wyższym realizmem i co? I nagle jest mniej frajdy. Tak jak mówił grubas z Valve, realizm =/= frajda.
supra107 - @zdjeciezwenszem: Nadal się trzyma dobrze. Tam fizyka i model zniszczeń by...
  • Odpowiedz
@dumpmuzgu: Jest Wreckfest od tej samej ekipy. No i szok, jednak arkadowy system jazdy, fizyki i zniszczeń z Flatouta dawał więcej frajdy niż ten realistyczny z Wreckfesta.

Najlepiej jest to porównać do podobnych wyścigów z BeamNG, gdzie system jazdy jest tak realistyczny jak się tylko da. I frajdy nie ma, ani na strzałkach ani na padzie. Sterowanie jest ciężkie, łatwo jest wypaść, gdybyś robił takie same wyczyny co w Flatoucie
  • Odpowiedz
@supra107 dlatego bez cackania napisałem, że nie ma do czego porównać. Mam trochę godzin przegranych w wreckfest i jednak jest to inna gra. We flatout grałem jak tylko wyszło, więc wiem ocb i czego brakuje we wreckfest. Z BeamNG też miałem doczynienia. Ogólnie jest lipa. Wielka szkoda. Zabawy z fizyką widać się skończyły razem z PhysX.
  • Odpowiedz