Aktywne Wpisy

obszarnik +132
Bardzo spodobało mi się wczorajsze zesrańsko części ludzi spod tagu #polskieonuce o to, że podróżnik z kanału Jak To Daleko odwiedza Białoruś. Gościu od lat odwiedza niebezpieczne kraje, gdzie prawie każdy z was bałby się postawić stopę. I nie jest to nic dziwnego, ale on tam jedzie i pokazuje te kraje takimi jakimi są, pokazuje miasta takie, jak faktycznie wyglądają i rozmawia z lokalnymi ludźmi.
Koleś był choćby w Iraku,
Koleś był choćby w Iraku,
źródło: Obrazek
Pobierz
Mega_Smieszek +178
Jak ja się cieszę, że dane mi było urodzić się w czasie kiedy Peter Jackson se postanowił, że "a pierdykne se Władcę pierścieni". To jest takie złoto, że ja nawet nie. To się w ogóle nie zestarzało. Ja to oglądam i wiem co się stanie i dalej se oglądam. I dalej jestem zaangażowany w tę opowieść.
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
źródło: wladca-pierscieni-trylogia-b-iext122329444
Pobierz

Meat Point - byłem, może i mięso nadaje się ale dostałem kebsa po 50 minutach (czekałem na wynos) i był na maksa suchy i oceniam jako 2/10.
Piri piri jeszcze nie bylem, chce spróbować, ale wyczuwam że za duży hype.
Mangal - jeszcze nie bylem.
#lodz #kebab
W łodzi nie ma dobrego kebsa, chyba, że pójdziesz na lavash.
W Łodzi czegoś takiego jak dobry kebab nie ma. Masz kule mocy różnej jakości i to tyle.
Kebab Salim sobie obczaj, nie jadłem ale mają kule z tej samej firmy co Piri Piri (jp food) i opinie dobre słychać.
Jak chcesz dobre Tureckie to Mangal przed remontem był super. I do 16 mieli -50%. Teraz do końca miesiąca zamknięci bo
W Łodzi czegoś takiego nie zjesz oprócz Mangala. Wsm Mangal miał dla mnie najbardziej kebsa zbliżonego do takiego co jadłem w Turcji.