Aktywne Wpisy

Lardor +437
Tak wygląda obraz 90% kierowców stoduł na kołach czyli brak wyczucia pojazdu ludzie którzy powinni kupić coś małego wybierają wielkie kruwsko na kołach bo jest modne potem sie notorycznie słyszy a zatrzymaniach tramwaju który nie może przyjechać przez źle zaparkowane auto bo właścicel crossOVERA nie potrafi tym jeździć #motoryzacja #samochody
źródło: temp_file6191970992418069005
Pobierz
njay +308
#kupujpolskieprodukty
Dzisiaj bierzemy na tapet listę najpopularniejszych polskich i zagranicznych producentów nabiału i przetworów mlecznych. Wszelkie sery, serki, jogurty, kefiry, napoje mleczne i puddingi - dziś parkiet należy do nich, a rynek jest w ich przypadku zaskakująco silny w polskie marki. :)
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
W opisach biorę pod uwagę ranking aplikacji Pola, którą polecam! Określa on, czy dana firma
Dzisiaj bierzemy na tapet listę najpopularniejszych polskich i zagranicznych producentów nabiału i przetworów mlecznych. Wszelkie sery, serki, jogurty, kefiry, napoje mleczne i puddingi - dziś parkiet należy do nich, a rynek jest w ich przypadku zaskakująco silny w polskie marki. :)
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
W opisach biorę pod uwagę ranking aplikacji Pola, którą polecam! Określa on, czy dana firma
źródło: temp_file6052465075925392221
Pobierz

Aplikowałem jakiś czas temu na stanowisko #programista15k
Zostałem poproszony o wykonanie zadania rekrutacyjnego, polegającego na dodaniu nowego, w miarę prostego modułu do aplikacji.
Zadanie zrobiłem, po czym zostałem poinformowany że jest bez zarzutu i zapraszają na rozmowę. Na rozmowie w części technicznej poszło mi tak na 60%, więc raczej wiedziałem że nic z tego nie będzie i faktycznie po tygodniu dostałem informację negatywną, no trudno.
W zeszłym tygodniu spotkałem kolegę z poprzedniej firmy i od słowa do słowa wyszło, że on też niedawno startował do tej samej firmy, tyle że nie dostał żadnego feedbacku po wysłaniu zadania. No i mu opowiadam jak to było u mnie itd. po czym okazało się, że kod który on dostał składa się już nie z czterech a z jedenastu modułów, w tym tego który ja zrobiłem :) (dostałem screeny, bo aż sam nie mogłem w to uwierzyć)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim