✨️ Obserwuj #mirkoanonim Wariaty, jaki blat do kuchni? Kamień? Konglomerat? Dużo tego blatu nie mam, więc chodzi mi po prostu o obiektywnie najlepszy materiał. Musi być opcja na jasny kolor (najlepiej wręcz blisko bieli), bo taki mi pasuje stylistycznie, a poza tym: jak najprostszy w utrzymaniu i jak najwytrzymalszy. Marmur mi się nie podoba. #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #urzadzajzwykopem #kuchnia #blat #wnetrza
@mirko_anonim: ja mam biały konglomerat w łazience i biały z jakimiś ciemniejszym przebarwieniami w kuchni i polecam jeśli chodzi o utrzymanie, nic się z tym nie dzieje
@mirko_anonim: a na granit patrzyłeś? Masz milion różnych wzorów i kolorów w zależności od pochodzenia, wytrzymały, nie odbarwia się ani nic takiego, nic tylko brać
✨️ Autor wpisu (OP): @profaza: a można na nim postawić gorący garnek/blachę z piekarnika? Obecnie mam drewniany i brak takiej możliwości to dla mnie główna wada.
@mirko_anonim: no pewnie że można ( ͡°͜ʖ͡°) @ZdeformowanyKreciRyj mi właśnie sprzedawca mówił że granit chłonie kolor że jak np sok z buraków się rozleje to granit to wciągnie i tego nie wyczyscisz
Wariaty, jaki blat do kuchni? Kamień? Konglomerat? Dużo tego blatu nie mam, więc chodzi mi po prostu o obiektywnie najlepszy materiał. Musi być opcja na jasny kolor (najlepiej wręcz blisko bieli), bo taki mi pasuje stylistycznie, a poza tym: jak najprostszy w utrzymaniu i jak najwytrzymalszy.
Marmur mi się nie podoba.
#mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #urzadzajzwykopem #kuchnia #blat #wnetrza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ZdeformowanyKreciRyj mi właśnie sprzedawca mówił że granit chłonie kolor że jak np sok z buraków się rozleje to granit to wciągnie i tego nie wyczyscisz
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta