Aktywne Wpisy

NaczelnyWoody +68
Dawno nie widziałem takiego meltdownu od czasów Stonogi xD
2,5 roku chłop yebał w januszexie po 480 godzin żeby załadować się po same kule w krypto by z kolei pomnożyć kapitał i zostać kumplem Elona Muska, wszystko w pisdu, pół miliona poszło się yebać xD
#zonda #gielda #kryptowaluty #frajerzyzmlm #antykapitalizm #pracbaza
2,5 roku chłop yebał w januszexie po 480 godzin żeby załadować się po same kule w krypto by z kolei pomnożyć kapitał i zostać kumplem Elona Muska, wszystko w pisdu, pół miliona poszło się yebać xD
#zonda #gielda #kryptowaluty #frajerzyzmlm #antykapitalizm #pracbaza

mirko_anonim +32
✨️ Dziwne doświadczenia w związku – historia z Tindera Ⓘ
chyba najbardziej dziwny zwiazek mialem z pewna dziewczyna poznana na #tinder. Fakt byla bardzo ladna ale od poczatku cos mi w jej zachowaniu nie pasowalo i czulem ze cos ukrywa. W tamtym czasie zarabialem dosc dobrze i na wszystkie zachcianki bylo. Jestem z natury niekonfliktowy, nie mam nalogow takze sielskie zycie miala. Jedyna klotnie jaka pamietam to byla o to
chyba najbardziej dziwny zwiazek mialem z pewna dziewczyna poznana na #tinder. Fakt byla bardzo ladna ale od poczatku cos mi w jej zachowaniu nie pasowalo i czulem ze cos ukrywa. W tamtym czasie zarabialem dosc dobrze i na wszystkie zachcianki bylo. Jestem z natury niekonfliktowy, nie mam nalogow takze sielskie zycie miala. Jedyna klotnie jaka pamietam to byla o to

Superconductors are similar to electric current's magic tracks in a toy vehicle. The bumps and hurdles go away when we chill the track down to nearly as cold as space. The vehicle (electric current) may then travel at breakneck speed without encountering any resistance. That's what occurs with superconductors; at extremely low temperatures, they allow electric current to pass through them without any resistance. It seems like a really fast, incredibly smooth ride for our miniature automobile!
źródło: Photon-Photosynthesis
Pobierz