Aktywne Wpisy
zaq22 +10
#gielda
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc

Rosalinea +13
Tak sobie dzisiaj z @Kakarot_Z wspominałam dawne edycje i wpisy na tagu….i zdałam sobie sprawę, że nie poszczególne edycje, a uczestnicy tych edycji stworzyli historię.
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (

Wyższy status społeczny, dobry wygląd - to jest prawdziwy klucz do szczęścia.
Idąc Twoim tokiem rozumowania: "Zaklep sobie laskę i podtrzymuj ten związek za wszelką cenę bro1!1!. " - tak w życiu nie będziesz
@mirko_anonim: To brzmi bardziej jak depresja, anemia czy coś podobnego, a nie brak dziewczyny.
Albo inaczej wytłumacze...
Mężczyzna o niskim statusie 6/10 = odpad
Mężczyzna o wyższym statusie/praca w biurze za ok pensje 6/10 = normik z jakimś tam powodzeniem u kobiet
I mogę Twój wywód odwrócić. Tak naprawdę często łatwiej się żyje samemu. Możesz robić co
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
37 lat lvl, prawiczek here. Tak jest mi dobrze samemu, bo się przywyczaiłem i radykalnie zaakceptowałem to, że będę sam, tak samo jak radykalnie akceptuje się śmierć matki/ojca/brata/siostry/dziadka/babci i żyje się dalej.
────────────────
─────────────────────
W rzeczywistości parki w domu grają sobie razem w gry, gotują obiad, jedzą romantyczne kolacje a przegryw wyobraża sobie że teraz rzucają w siebie talerzami xDD
─────────────────────