Aktywne Wpisy

moll +16
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

mleko3-2procent +455
W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
źródło: 1000014183
Pobierz

Wyższy status społeczny, dobry wygląd - to jest prawdziwy klucz do szczęścia.
Idąc Twoim tokiem rozumowania: "Zaklep sobie laskę i podtrzymuj ten związek za wszelką cenę bro1!1!. " - tak w życiu nie będziesz
@mirko_anonim: To brzmi bardziej jak depresja, anemia czy coś podobnego, a nie brak dziewczyny.
Albo inaczej wytłumacze...
Mężczyzna o niskim statusie 6/10 = odpad
Mężczyzna o wyższym statusie/praca w biurze za ok pensje 6/10 = normik z jakimś tam powodzeniem u kobiet
I mogę Twój wywód odwrócić. Tak naprawdę często łatwiej się żyje samemu. Możesz robić co
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
37 lat lvl, prawiczek here. Tak jest mi dobrze samemu, bo się przywyczaiłem i radykalnie zaakceptowałem to, że będę sam, tak samo jak radykalnie akceptuje się śmierć matki/ojca/brata/siostry/dziadka/babci i żyje się dalej.
────────────────
─────────────────────
W rzeczywistości parki w domu grają sobie razem w gry, gotują obiad, jedzą romantyczne kolacje a przegryw wyobraża sobie że teraz rzucają w siebie talerzami xDD
─────────────────────