@lologik: Oni tam wszyscy ściemniają w swoich kiełbasach przedwyborczych aby przypodobać się ludziom, mniej lub bardziej, jest to ściśle powiązane z zawodem polityka. Pamiętam jak Duda podczas swojej kampanii wyborczej obiecał że jest "gwarantem braku podnoszenia podatków".....jasne.
@PokemonowyRambo: Przypominam, że Morawiecki współpracował z Tuskiem, więc można powiedzieć, że jest odpowiedzialny za podnoszenie podatków za obu rządów.
1. Jakie KO wprowadziła podatki w obecnej kadencji? 2. Czy porównywanie PiS do KO po 8 latach rządów PiS, a po 2 miesiacach rządów KO, to to samo? 3. Czy obrazek odnosi się do obecnych rządów KO, czy tych, które się skończyły w 2015?
@DennisBryson: A co za różnica ile lat temu było? Jak ktoś Cię oszuka to później popadasz w Syndrom Sztokcholmski mówiąc "Ale wiesz, on już dawno temu mnie oszukał, może teraz tego nie zrobi?" ?XD
źródło: CPMzzciWIAAc3cx
Pobierz@PokemonowyRambo: czy mozna już mówić o odwróconym trendzie symetrystów?
Za rządów PiS jak ktoś narzekał na Tuska, to był symetrystą, do tego zaraz przychodził jakiś miras i wyśmiewał "A ZA PEŁOOO
@PokemonowyRambo: to teraz pan tusk może je usunąć i to zrobi, prawda?
@ZAPRASZAM_DO_POLONEZA: jakie znowu? Ty widzisz tam ten napis o Komorowskim?
Prawakowi wystarczy wkleić mordę Tuska, żeby się zesrał xD
1. Jakie KO wprowadziła podatki w obecnej kadencji?
2. Czy porównywanie PiS do KO po 8 latach rządów PiS, a po 2 miesiacach rządów KO, to to samo?
3. Czy obrazek odnosi się do obecnych rządów KO, czy tych, które się skończyły w 2015?
Tzn Tuska chcesz rozliczac z tego ile Morawiecki wprowadzil podatkow? Co to za ciekawa logika?
@ZAPRASZAM_DO_POLONEZA: jacy wy? Ja jestem jeden i w dupie mam 100 konkretów, bo nie głosowałem na PO ¯\(ツ)/¯
Śmieje się tylko z tego, jak jesteś wytresowany. Zrobili z ciebie psa Pawłowa, któremu leci piana na widok Tuska