Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: szczerze - spożytkować, spakować sie i wyjechać z partnerem z tego gówna jak najdalej - ja już się z Polski wyleczyłem.

Jakbym miał pisać co mnie spotkało w czasach studenckich to byś kurna nie uwierzyła xd

Ja mam akurat 28 lat - jakieś 4 lata temu uswiadomiłem sobie, że jedyne co mnie w tym kraju czeka to nóż w brzuch, więzienie, zwijanie się w konsulsjach z pianą w ustach
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Czlowiek to stworzenie stadne. Potrzebuje bliskich kontaktów z ludźmi

E tam. Patrzysz ze względu na siebie. Ja nie potrzebuję żadnych kontaktów. Ludzie mnie drażnią. Najlepiej czuje się w swoim towarzystwie. Także teoria wzięta pod ogół a nie żadna zasada.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): O jejku... jak czytam Twój wpis to jakbym poniekąd czytała o sobie. Też zaczęłam się zastanawiać, czy ze mną jest coś nie tak, bo był moment, że z każdej strony dostawałam cios. Od koleżanki, z którą znam się od wielu, wielu lat. Od koleżanek na studiach, nawet od mojej "paczki". A jak szukałam 'ratunku' u jednej osoby, która wydała mi się najbardziej odpowiednia, w postaci szczerej rozmowy, tak
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Zawsze to problem jest z takimi osobami jak ty, a nie ze swiatem. Ludzie po prostu nie sa nadwrazliwi i nie przejmuja sie tym ze ich ktos obgadal, robia to samo i zycie sie toczy. Problem lezy w jednostkach ktore nie sa w stanie tego udzwignac. Zaakceptuj fakt ze taka jest natura ludzka, obgadywanie sie itd. wlasna matka tez ci zapewne dupe obrabiala jak zrobilas cos wbrew jej
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Jeszcze dodam do poprzedniego wpisu ze za granica jest lepiej bo ludzie umieja small talk i sa bardziej cywilizowani a polacy wiadomo duma urazona i trzeba wszystko wyjasniac, byc nieskazitelnym. Pruderyjne spoleczenstwo a to z toba i ze mna jest problem. Tam ktos o przerwazliwieniu pisal, dokladnie to.

• Odpowiedz