Aktywne Wpisy

Gieremek +191
źródło: 1000013238
Pobierz
Eyefire +6
Jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi #logikarozowychpaskow o ile w ogóle się da? Poznałem przypadkiem taką dziewczynę, spotkaliśmy się, pogadaliśmy, wszystko fajnie, zaczęła się przytulać, jakieś komplementy w moją stronę na temat ładnych perfum, na temat uśmiechu itp itd. Ogólnie wszystkie spotkania to ona inicjowała. Mówiła, że w sylwestra raczej będzie sama w mieszkaniu to chciałaby ze mną gdzieś pojechać i spędzić go razem. Po czym dzisiaj mi pisze, że
źródło: Screenshot_3
Pobierz

Jeżeli trzeba kogoś rozliczyć to rozliczajmy. Ale nie rezygnujmy z tego CPK. A pieprzenie że PiS nie zaczął budowy jest kłamstwem. Bo już są działki pod to. Wykup działek i negocjacje z ludźmi nie trwają miesiąc.
@johny-kalesonny: No ile zbudowano, pajacu?
@johny-kalesonny: a to ciekawe. Ile i jakie to przekręty były?
400k
@Squanto: To jest doskonałe pytanie. Podejrzewam, że chodzi o demontaż mitu, że pracę są zaawansowane (bo nie są) i dyskusja jest zamknięta. Nie wiem czemu Tusk tutaj tak się wije
No tak racja. Nie są i Ch…j zamykać wszystko bo po co to. Tyle tych debat temat gorący. W sumie bez powodu.
Dobrego dnia 🤝.
@johny-kalesonny: wydatki CPK w ramach CSR to ogółem blisko 250mln zł. Z tego jakaś połowa poszła na remont dróg.
Czy to dużo czy to mało, i czy powinno w ogóle powinno się pojawić, to już kwestia drugorzędna. Nie mniej serio myślisz, że to taki szwindel był, że aż sam ksiądz postanowił się nim pochwalić publicznie?
źródło: IMG_8022
Pobierz