@mirko_anonim w waleniu konia nie ma nic złego. Na dłuższą perspektywą jest to lepsza opcja dla mężczyzny. Natomiast nofap może czasem dodać troszkę wigoru gdy czujemy się przymuleni
Dobrze że napisałaś twoim zdaniem , przestudiuj sobie budowę anatomiczną narządów rozrodczych faceta, poczytaj trochę tego co piszą faceci i wtedy próbuj budować swoje teorie na
@mirko_anonim: Wybierz się do psychologa i zapytaj go o zdanie. Po za tym nie rozumiem Twojego agresywnego tonu, jeśli nie chcesz aby ludzie wyrażali swoje zdanie, to po co tutaj piszesz?
Ile to ja się nasłuchałem w życiu ostrzeżeń nt. "bab" od innych facetów, znajomych, przypadkowych różnych gości, z którymi gadałem. Najpierw jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO ŚLUBIE, "ehehe młody życia nie znasz, dopiero po ślubie zobaczysz co to za ziółko".
Potem, jak to babom wali na dekiel PRZY BUDOWIE DOMU, "ehehe młody zobaczysz co znaczą baby jak zaczniecie dom budować".
Na końcu słuchałem jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO
@ignis84:
Dobrze że napisałaś twoim zdaniem , przestudiuj sobie budowę anatomiczną narządów rozrodczych faceta, poczytaj trochę tego co piszą faceci i wtedy próbuj budować swoje teorie na
Może mój agresywny ton wynika właśnie z zastosowania się do twoich kobiecy porad na temat męskiego zdrowia ( ͡° ͜ʖ ?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer