Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak wazny jest dla Was status społeczny Waszej partnerki? Właśnie skończyłam kilkuletni związek z facetem, który został... pilotem. Wspierałam go w tej drodze i byłam gotowa zaakceptować ten styl życia, a usłyszałam że jestem tylko xyz i już nie pasuje do jego życia. Mam wykształcenie medyczne, ale nie jestem lekarzem, pochodze z niezamożnej rodziny i nigdy nie chciałam wybijać się na czyichś plecach, a mam wrażenie że zostałam potraktowana tak jakbym była zwykłym śmieciem, ktory liczy tylko na kasę. Moja samoocena szoruje po dnie i mam poczucie starconych lat życia na kogos, kto nie potrafil mnie docenić :( dodam, że oboje mamy w okolicy 30 lat.
#zwiazki #depresja

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@navaare: "Katolickie pary słyną z największej ilości zaburzeń" - użyłeś takich słów, to co podesłałeś nijak tego nie potwierdza. Naucz się logiki. Na potwierdzenie Twojego p---------a by się przydały statystki a nie doświadczenia psychologa
  • Odpowiedz
@Kamalek: p@lnij się w pusty łeb jeśli uważasz że ktoś Ci zrobi statystyki zaburzeń psychicznych z podziałem na religię sama w sobie już podpadałaby pod któryś paragraf haha
  • Odpowiedz
Słychać wycie znakomicie hahaha

"potwierdzenie" znalazłeś dopiero po tym jak wysrałeś oszczerstwa. Pozostań debilem w swojej bańce ( ͡° ͜ʖ ͡°)

k@rwa udowodnij hahaha

Już pomijam że to
  • Odpowiedz
pozostań debilem ( ͡° ͜ʖ ͡°) problemy z logiką i nierozumienie statystyki to problem wielu ludzi, nie przejmuj się. #!$%@?łeś się katolików #!$%@? wie czemu, zupełnie bezpodstawnie,

Typo@we pi@lenie jak się przegrywa to wina logiki u tego drugiego nie? Masz 0 argumentów merytorycznych i badań po swojej hahah

!$%@?łeś się katolików #!$%@? wie czemu, zupełnie bezpodstawnie,

Nie no np absolutnie niemieszkanie razem przed ślubem jest zbawienne dla życia + pierdylion pytań jaki
  • Odpowiedz
@navaare: nie znalazłeś potwierdzenia odważnej tezy, którą postawiłeś, nie znalazłeś potwierdzenia w statystyce, koniec kropka. I znowu dopowiadasz sobie o jakimś mieszkaniu przed ślubem(?), ewidentnie masz problemy z toczeniem dyskusji xd
  • Odpowiedz
@Kamalek: Nawet jakby Ci wypalili dowody pogrzebaczem na mordzie to i tak byś pitolił że to nie Twój łeb jak ten kurczak po ucięciu głowu, konkurs przegrał, bani nie ma biegnie dalej haha
  • Odpowiedz