Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim Oczywiście, bo przecież wszystkie kobiety automatycznie stawiają na wygląd, a mężczyźni to tylko ozdobniki. Pewnie dlatego tak trudno znaleźć równowagę, gdy masz całą tłumnę chłopców, a one same w ogóle nie potrzebują nic więcej. To naprawdę musi być ciężkie życie...( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): I nibyco mi z tego że mnie zalajkuje 1000 facetów na tinderze, jakby odjąć wszystkich brzydkich, niskich, z nałogami, bezrobotnych, patologię, zarabiających mniej, bez wyksztalcenia, autystów inceli itp. to nie zostaje nikt, i tak oto możesz mieć 1000+ par i dalej być samemu.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim >zarabiających mniej
O to to, wymagania z p---y kobiet: musi być równy mnie lub lepszy.
Jakby faceci też do tego podchodzili to minimum połowa to byliby geje bo kobiety by nie spełniały tych wymagań.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @mirko_anonim wiesz ładna/ładny to też nie jest coś w pełni jednoznacznego. Zdarza się przypadek ze mówię że dziewczyna ładna jest a ktoś ze średnia xd albo na odwrót. Ale ogólnie większość się raczej zgodzi przy tych bardzo ładnych że ładna jest.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz
Urodzić się mężczyzna to dar z niebios tylko ty jesteś ułomkiem, bo marnujesz czas na jakiś syf i boisz się własnego cienia
  • Odpowiedz