Aktywne Wpisy

Wrrronika +166
Pluję z całego serca na h----d
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
źródło: 1000060386
Pobierz
PorkaTurbo +120
#turboobrazki #portugalia #madera Fanal, położony na północno-zachodnim krańcu maderskiego płaskowyżu Paul da Serra, to jedno z najbardziej niezwykłych miejsc Atlantyku.
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
źródło: madera (4)
Pobierz

Macie czasami takie wrazenie, ze jestescie za glupi i zbyt leniwi na wszystko?
Czasem sie natkne na jakies wiadomosci/wpisy itp. ludzi odnosnie krypto jakichs swoich biznesow i ciezko mi sobie to wyobrazic, zebym ja byl tak samo biegly w temacie. Wiecie prowadzenie biznesu to bardzo odpowiedzialna rzecz i tez dowod na to, ze ktos jest zaradny. Krypto z mojego punktu widzenia to ciezki temat, jakies wykresy spekulacje milion slowek. Podalem tylko te dwa przyklady, ale jest tego wiecej w ostatnim czasie troche mnie to rusza i tylko utwierdza w przekonaniu ze jestem bardzo przecietny i raczej skoncze jako fizyczny pracownik. Chodzi mi o studia, czuje respekt kiedy ktos jest studentem AGH albo UW od razu wiesz ze ta osoba musi byc bardzo ambitna, a nawet jesli nie jest to pewnie latwo przychodzi jej wiedza i cos osiagnie w zyciu zawodowym. No i wlasnie ja bedac studentem prywatnej uczelni czuje sie gorszy, no nie ma co sie oszukiwac tam biora pierwsze lepsze osoby. Wiekszosc przedmiotow zdalem na zerowkach, zostaly mi do zaliczenia jeszcze 3, poziom jako tako nie jest wygorowany ale tez nie jest tak, ze nie musisz sie uczyc.
Dlatego boje sie przyszlosci nie mam swojego ''konika'' w dziecinstwie bardzo lubilem grac w pilke i gralem w klubie sportowym (seniorskia druzyna to 3 liga, nawet dobrze im szlo w pucharze polski, bylo pare sensacji). Mysle, ze trener widzial we mnie talent zalezalo mu zebym trenowal. Pamietam slowa taty, ze musze jechac na jakis tam mecz bo mozliwe ze skauci mnie wypatrza. Tak sie wszystko potoczylo, ze zamknalem sie w 4 scianach i siedzialem calymi dniami na komputerze i moja przygoda z pilka sie skonczyla, czego zaluje do teraz. Nie mowie, ze bylbym drugim Lewandowskim ale do pewnego momentu mialem dosc duze przekonanie ze naprawde jestem dobry i moglbym grac nawet w tej smiesznej 2 lidze polskiej. Potem staralbym sie byc coraz lepszy i kto wie.
Boje sie przyszlosci zwyczajnie
#zalesie #gorzkiezale
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim